Samenwerking Opticiens - Ontzorgen

Veranderende markt     Ontzorgen     Contactlensabonnementen      Cursussen & trainingen     Exclusiviteit     Meer informatie

Ontzorgen

LensOnline ontzorgt aangesloten partners op verschillende vlakken zoals eerder besproken bij 'Veranderende markt'. 
 
Internet
LensOnline heeft een goed lopende internetshop die via Trustpilot door klanten wordt beoordeeld met gemiddeld een 8.4 (gemeten op 8 juni 2017)! Zo geeft LensOnline de lokale opticien een eigen mini-website met een sterke propositie in online vindbaarheid. Tevens regelen we de SEA en SO voor deze mini-websites. Door integratie van uw website, de mini-website en de LensOnline website zal de website van de partner ook eerder gevonden worden door de zoekmachines van bijvoorbeeld Google en Bing.

 

Schaalgrootte
LensOnline onderhandelt met leveranciers, waardoor de beste inkoopprijzen worden behaald. Afhankelijk van uw totale omzet in contactlenzen, ontvangt u per productgroep een commissiepercentage. Groeit de omzet, dan stijgt dit percentage. U betaalt geen voorraadkosten. U krijgt van LensOnline een werkvoorraad aan vloeistoffen en (eventueel) contactlenzen, zodat u deze snel en gemakkelijk kan verkopen. Deze voorraad hoeft u niet te betalen. Dit wordt verrekend op basis van verkoopcommissie. Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur van de commissie die u gaat ontvangen.
Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur van de commissie die u gaat ontvangen.
 
Logistiek 
LensOnline heeft een logistiek centrum, ontwikkelt op basis van SAP. Hierdoor is de verwerking van bestellingen tot in de puntjes geregeld. U kunt aangeven of de bestelling rechtstreeks aan de klant wordt geleverd (zonder meerprijs) of bij u wordt bezorgd. De voorraad die u heeft staan aan vloeistoffen en contactlenzen wordt automatisch aangevuld op het moment dat u iets heeft verkocht. Hierdoor heeft u geen grote voorraad nodig en hoeft u zich hier niet om te bekommeren.
IT
LensOnline heeft veel geïnvesteerd in de IT en blijft dit doen. Het bedrijf werkt met het software systeem SAP. Dit systeem zorgt ervoor dat boekhouding, logistiek en marketing vloeiend in elkaar overlopen. Op basis van SAP worden de voorraden, zowel in ons logistiek centrum als bij onze partners, continu bijgehouden. Ook worden de verkopen van u en uw klanten bijgehouden waardoor u de juiste commissie ontvangt en u ook een duidelijk overzicht heeft van alle verkopen. U kunt zelf direct inzage krijgen in uw verkoopcijfers, klantgegevens en bestellingen.
 
Marketing
Internetverkopen nemen jaarlijks toe. Alsnog schaft een groot deel van de lensdragers zijn of haar lenzen offline aan. LensOnline neemt, in overleg met u, de marketing voor de contactlenzen van u over. We kijken gezamenlijk naar de mogelijkheden om zo het best haalbare resultaat te behalen.
 


Meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin alle mogelijkheden besproken kunnen worden.
 
Algemeen nummer: (085) 487 43 00
E-mail: info@lensonline.nl


Veranderende markt     Ontzorgen     Contactlensabonnementen      Cursussen & trainingen     Exclusiviteit     Meer informatie
Aan het laden...