Biomedics 1 Day Extra Toric 90 lenzen

5 5rating (6 beoordelingen)
  • Biomedics 1 Day Extra Toric
€ 80 ,00
/Doosje
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300

Kies je hoeveelheid lenzen

90 lenzen
Bespaar €7,00
180 lenzen
Bespaar €24,00
 
R
L
Radius/bc
Diameter
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,7
Diameter
14,50
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,7
Diameter
14,50
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Comfort druppels
80,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 6 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Biomedics 1 Day Extra Toric (90 lenzen) van CooperVision zijn daglenzen speciaal ontwikkeld voor mensen met astigmatisme. De lenzen kunnen iedere dag gedragen worden of zijn af te wisselen met een bril. Naast iedere dag frisse en nieuwe lenzen bieden ze extra draagcomfort voor mensen met een torische afwijking.

Biomedics 1 Day Extra Toric (90 lenzen)

De Biomedics 1 Day Extra Toric contactlenzen zijn ideaal voor mensen met een cilindrische of torische afwijking (astigmatisme). Het lensontwerp met rounded edge design zorgt ervoor dat de lens altijd snel op de juiste plaats op het oog zit. De lenzen bieden keer op keer betrouwbare prestaties.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Biomedics 1 Day Extra Toric is ontworpen met de stabiliteit en comfort in het achterhoofd. De lenzen combineren het gemak van daglenzen met zachte, torische lenzen geschikt voor astigmatisme.
  • Daglenzen dienen dagelijks vervangen te worden en zijn daardoor enorm hygiënisch. Het is de gezondste manier van lenzen dragen. Begin elke dag met een nieuw paar steriele lenzen.
  • Naast het corrigeren van je oogsterkte, filteren de lenzen schadelijke UV-stralen. Zo worden je iris en hoornvlies beschermt. Let wel op dat UV-absorberende contactlenzen geen vervanging zijn voor beschermende UV-brillen, omdat zij de ogen niet volledig bedekken.
  • De lenzen bevatten een hanteringstint voor gebruiksgemak. De lichtblauwe kleur van de lens zorgt ervoor dat deze makkelijk hanteerbaar is. Uiteraard heeft dit geen invloed op je zicht.

Biomedics 1 Day Extra Toric (90 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :90 Lenzen
Materiaal :Alphafilcon A, Ocufilcon B
UV-bescherming :Ja
Producent :CooperVision
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Dagelijks
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating6 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Ik heb veel last van droge ogen. Deze lens verdraag ik goed

4

Ik heb er al verscheidene geprobeerd, zowel maand als week lenzen. Bausch & Lomb, Johnnson etc, maar Cooper Vision bevalt het best. Het voordeel van deze lenzen is, dat je elke dag schone lenzen hebt, cilinder. Goed zicht. Doe aan het einde van de dag vaak nog wel ff wat oogdruppels in, maar heb dit bij alle lenzen.

5

Comfortabel lenzen

5

Snel geleverd, bedankt!

5

geen enkele andere lens vind ik zo prettig

5

Fijne lenzen

 
Aan het laden...