Boston Simplus 120ml

5 5rating (3 beoordelingen)
  • Boston Simplus
€ 14 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
14,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Boston Simplus all-in-one lenzenvloeistof van Bausch & Lomb is een vloeistof voor harde zuurstofdoorlatende lenzen. De fles biedt dagelijkse lensverzorging die harde lenzen reinigt, desinfecteert en conditioneert.

Boston Simplus (120 ml)

De Boston Simplus lenzenvloeistof verwijdert grondig de eiwit- en vetaanslag van het lensoppervlak en voorkomt hardnekkige aanslag op contactlenzen. De vloeistof is ook ontwikkeld om lenzen schoon te spoelen om de laatste residu’s die achterblijven op het lensoppervlak te verwijderen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Boston Simplus Multi-Action Solution is geschikt voor het reinigen en desinfecteren van vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen. Niet gebruiken voor zachte lenzen.
  • De Boston Simplus is een eenvoudige lenzenvloeistof met de effectiviteit van een 2-flessysteem. Met de vloeistof doorloop je eenvoudig alle stappen van het reinigingsproces. Je wrijft de lenzen schoon en bewaart vervolgens de lenzen in een lenzendoosje met vloeistof.

Boston Simplus (120 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Bausch + Lomb
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating3 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Hele goede vloeistof! Gebruik deze al jaren en wil niet meer anders.

4

Fijne vloeistof voor een goede prijs!

5

Gebruik deze Boston vloeistof nu al een paar jaar, echte aanrader!

 
Aan het laden...