EyeDefinition 1-Day Bio Sensitive 30 lenzen

3 3rating (3 beoordelingen)
  • EyeDefinition 1-Day Bio Sensitive
Originele merken
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 085-4874300 (8:30 tot 17:00)
Dit product is helaas niet meer leverbaar. Neem contact op met één van onze partner opticiens voor een alternatief product.
Goed nieuws! Er is een verbeterd product beschikbaar!
Originele merken
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 085-4874300 (8:30 tot 17:00)
Omschrijving
De EyeDefinition 1 Day Bio sensitive (30 pack) lenzen zijn daglenzen die bestaan uit lichaamseigen lensmateriaal. De contactlenzen zijn ook volledig allergievrij. Daarnaast biedt de lens actieve bevochtiging gedurende de hele dag en een volledige bio-acceptatie door het lichaam.

De EyeDefinition 1 Day Bio sensitive daglenzen bestaan uit lichaamseigen lensmateriaal en zijn volledig allergievrij. Daarnaast biedt de lens actieve bevochtiging en volledige bio-acceptatie door het lichaam.

EyeDefinition 1-Day Bio Sensitive (30 lenzen)

De EyeDefinition 1-Day Bio Sensitive (30 pack) zitten enorm comfortabel op je ogen. De lenzen passen zich aan je ogen aan. Ze bestaan namelijk uit lichaamseigen materiaal. De contactlenzen zijn ook ideaal voor mensen die graag elke dag beginnen met een nieuwe, hygiënische contactlens. Je hoeft je niet meer bezig te houden met het reinigen van de lens. Aan het einde van de dag gooi je je gebruikte lens weg en de volgende dag kan je beginnen met een nieuwe frisse lens!

Vochtig en comfortabel

Dankzij de gepatenteerde PC technologie blijft deze lens van EyeDefinition vochtig en comfortabel, zelfs na 12 uur lang. Vooral wanneer men vaak in ruimtes met airconditioning verblijft, veel beeldschermwerk doet of andere bezigheden verricht waardoor je last kunt krijgen van drogen ogen, vormen de EyeDefinition Bio Sensitive 1 Day lenzen de beste oplossing!

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :30 Lenzen
Producent :EyeDefinition
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Dagelijks
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:3rating3 reviewsBeoordeling plaatsen
3

Voor mijn allergie zijn deze lenzen het beste!

1

Passen niet goed aan op mijn oog! Zonde van mijn geld..

4

Hele fijne lenzen! Ze passen direct aan op je ogen en daarnaast elke dag een goeie lens..

 
Aan het laden...