EyeDefinition 1-Day Classic 55 Extra 30 lenzen

5 5rating (4 beoordelingen)
  • EyeDefinition 1-Day Classic 55 Extra
Originele merken
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 085-4874300 (8:30 tot 17:00)
Dit product is helaas niet meer leverbaar. Neem contact op met één van onze partner opticiens voor een alternatief product.
Goed nieuws! Er is een verbeterd product beschikbaar!
Originele merken
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 085-4874300 (8:30 tot 17:00)
Omschrijving
De EyeDefinition 1 Day Classic Extra (30 pack) daglenzen zijn zachte lenzen met Aqua-attract, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Deze daglenzen houden je ogen de hele dag fris en bieden superieur draagcomfort! De daglenzen zijn enorm hygiënisch en bieden een fantastisch draagcomfort.

De EyeDefinition 1 Day Classic Extra 30 pack daglenzen zijn zachte lenzen met Aqua-attract, die direct uit voorraad leverbaar zijn. Deze daglenzen houden je ogen de hele dag fris en bieden superieur draagcomfort!

EyeDefinition 1-Day Classic 55 Extra (30 lenzen)

Dankzij een gepatenteerd proces met het revolutionaire bestanddeel Aqua Attract, biedt deze nieuwe daglens EyeDefinition 1 Day de hele dag lang een ongeëvenaard superieur draagcomfort. Het unieke bestanddeel Aqua Attract, een natuurlijk ingrediënt met waterbindende en vochtregulerende deeltjes, zorgt ervoor dat het water beter aan de lens hecht gedurende de hele draagperiode.

Dagelijks ultiem draagcomfort

Elke dag een nieuwe, schone contactlens. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken in verband met het reinigen van je lenzen. Na het dragen gooi je je lens gewoon weg. Zo start je elke dag hygiënisch met een nieuwe lens. Ben je op zoek naar een contactlens die je dagelijks een scherp zicht garandeert, gezond en veilig is voor de ogen én maximaal draagcomfort biedt? Dan is EyeDefinition 1 Day zeker iets voor jou!

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :30 Lenzen
Materiaal :Ocufilcon B
UV-bescherming :Ja
Producent :EyeDefinition
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Dagelijks
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
3

Elke dag fijne lenzen!

5

Lenzen meegenomen op vakantie. Echt ideaal om iedere dag schone lenzen te hebben en niet meer te slepen met lenzenvloeistof!

5

Gebruikte eerst de Biomedics 55. Maar toen ik erachter kwam dat dit precies dezelfde lenzen zijn overgestapt! Scheelt weer mooi

5

Toplenzen!

 
Aan het laden...