• EyeDefinition Bio Sensitive
14 dagen retourrecht
Originele merken
Gratis verzending naar opticiens
Info-lijn: 085-4874300 (8:30 tot 17:00)
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om deze verouderde contactlens niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
14 dagen retourrecht
Originele merken
Gratis verzending naar opticiens
Info-lijn: 085-4874300 (8:30 tot 17:00)
Omschrijving

De EyeDefinition Bio Sensitive (6 pack) lenzen zijn maandlenzen die bestaan uit lichaamseigen lensmateriaal. De contactlenzen zijn daarnaast volledig allergievrij. De lens biedt actieve hydratatie gedurende de hele dag en een volledige bio-acceptatie door het lichaam. Ongemerkt lenzen dragen van het begin tot het einde van de dag! Met de EyeDefinition Bio Sensitive maandlens blijven je lenzen vochtig en comfortabel.

Ongemerkt lenzen dragen van het begin tot het einde van de dag! Met de Bio Sensitive maandlens blijven je lenzen vochtig en comfortabel.

EyeDefinition Bio Sensitive (6 lenzen)

De EyeDefinition Bio Sensitive (6 pack) lenzen zitten enorm comfortabel op je ogen. De contactlenzen passen zich aan jouw ogen aan. Ze bestaan namelijk uit lichaamseigen materiaal. De contactlenzen zijn ook ideaal voor mensen die graag elke dag beginnen met een nieuwe, hygiënische contactlens. Je hoeft je niet meer bezig te houden met het reinigen van de lens. Aan het einde van de dag gooi je de gebruikte lens weg en de volgende dag kan je beginnen met een nieuwe frisse lens!

Vochtig en comfortabel

Dankzij de gepatenteerde PC technologie blijft deze lens van EyeDefinition vochtig en comfortabel, zelfs na 12 uur gedragen te zijn. Vooral wanneer men vaak in ruimtes met airconditioning verblijft, veel beeldschermwerk doet of andere bezigheden verricht waardoor men last kan krijgen van drogen ogen, vormen de EyeDefinition Bio Sensitive lenzen de beste oplossing!

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Materiaal :Omafilcon A
UV-bescherming :Nee
Producent :EyeDefinition
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Maandelijks
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating3 reviewsBeoordeling plaatsen
5

De service kan verbeterd worden. Maar de lenzen zitten goed hoor.

5

Ik ben groot fan van de producten van EyeDefinition

5

Prettige lenzen, wil niet anders meer!

 
Aan het laden...
<