Kleurlenzen

Kleurlenzen

Kleurlenzen veranderen de kleur van de ogen tijdelijk voor een nieuwe look of voor een subtiele verandering van de natuurlijke oogkleur. Gekleurde lenzen worden gebruikt om een kleur aan de ogen te geven. Het middengedeelte van een kleurlens is transparant, waardoor u altijd scherp zicht hebt. Gekleurde contactlenzen worden gebruikt om de dagelijkse look te veranderen, maar deze lenzen zijn voor halloween ook heel populair. Het zijn namelijk echte party lenzen. Ze zijn er in verschillende kleuren waaronder: Aqua, Violet, Groen, Bruin, Grijs, Indigo en Blauw.

Kleurlenzen kunnen zowel daglenzen als maandlenzen zijn. Het zijn zachte lenzen die myopie (bijziendheid) of hypermetropie (verziendheid) corrigeren. Ook zijn deze lenzen op sterkte en zonder sterkte verkrijgbaar. Het gebruik van deze lenzen geeft een intense look aan je oogkleur. De meeste mensen kiezen voor hun eigen oogkleur voor extra diepte. Heb je liever een andere oogkleur? Dat kan natuurlijk ook. Het is leuk om te experimenteren met de verschillende kleuren. Zo kun je de ene keer experimenteren met een groene oogkleur en de volgende keer met een blauwe oogkleur. 

Bestel eenvouding op LensOnline

Gekleurde lenzen bestellen kan bij LensOnline. Wij bieden meerdere soorten gekleurde lenzen met sterkte en zonder sterkte aan. Ons assortiment bestaat uit o.a. de populaire Freshlook kleurlenzen, Air Optix Colors kleurlenzen en meer. Bekijk ons aanbod en bestel direct uw lenzen online.

Aan het laden...
<