AIR OPTIX

AIR OPTIX

Air Optix contactlenzen zijn een reeks maandlenzen van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision). Het zijn silicone hydrogel contactlenzen van Alcon die je gedurende 30 dagen kunt dragen. De lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel materiaal, een zeer zuurstofdoorlatend materiaal. Het lensmateriaal houdt vocht vast, wat ervoor zorgt dat de lenzen de hele dag comfortabel blijven zitten.

De unieke SmartShield Technologie zorgt voor een glad oppervlak voor een continu comfort van dag 1 tot 30. Hierdoor blijven de ogen de hele dag fris en gehydrateerd waardoor je geniet van optimaal draagcomfort.

De Air Optix Aqua zijn maandlenzen die ‘s nachts gereinigd moeten worden, terwijl de Air Optix Night & Day Aqua dag en nacht gedragen kunnen worden. De Air Optix lenzen zijn ook geschikt voor mensen met astigmatisme en in een multifocale variant. Daarnaast zijn de lenzen ook verkrijgbaar als Air Optix Colors (kleurlenzen) met of zonder sterkte.

Air Optix lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Aan het laden...