AOSept

AOSept

AOSept lenzenvloeistof van Alcon staan bekend om hun grondige desinfectie en krachtige reiniging. Alcon is een grote speler binnen de oogzorg. Alcon investeert voortdurend in het onderzoek naar en de ontwikkeling van vernieuwende oogzorgproducten.

Alcon is de fabrikant van verschillende populaire contactlenzen, waaronder Dailies, Air Optix, Freshlook en ook deze lenzenvloeistof. Deze lensvloeistof zorgt er gedurende de nacht voor dat je lenzen perfect schoon kunt maken en tegelijkertijd kunt hydrateren. ZoDe oogvriendelijke formule is ideaal voor de gevoelige ogen en vrij van bewaar componenten na neutralisatie. Het is een één stap desinfectievloeistof die lenzen reinigt, desinfecteert, neutraliseert en bewaart.

Ons assortiment bestaat uit AOSept Plus 6 maanden en AOSept Plus HydraGlyde 6 maanden. De AOSept Plus HydraGlyde is de vernieuwde variant van de AOSept Plus. De HydraGlyde technologie zorgt voor een betere bevochtiging van de lens voor langdurig draagcomfort. De vloeistof bevat een peroxide systeem waardoor er geen conserveerstoffen nodig zijn en de kans op een allergische reactie met deze vloeistof minimaal is.

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistoffen. Wij bieden bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en lenzenvloeistof. Bestel direct lenzen en verzorgingsproducten online. Wij adviseren om eerst je ogen te laten controleren bij een opticien, voordat je overstapt op andere lenzen of lenzenvloeistof.

Aan het laden...
<