Boston

Boston

Bausch + Lomb biedt een complete lijn Boston lenzenvloeistoffen aan die je contactlenzen desinfecteren en bevochtigen. De Boston productlijn lenzenvloeistoffen reinigt, desinfecteert en verzorgt vormstabiele zuurstofdoorlatende contactlenzen. Hiermee houdt u uw harde lenzen schoon en uw ogen gezond.

Boston Lenzenvloeistof

De productlijn bestaat uit Boston Simplus Multi-Action Solution, Boston Advance Cleaner en Boston Advance Comfort Formula Conditioning Solution. De Boston Simplus Multi-Action Solution is een multi-purpose vloeistof voor harde lenzen. Bausch + Lomb Boston Advance Cleaner wordt gebruikt om je harde lenzen te desinfecteren. Boston Advance Comfort Formula Conditioning Solution maakt de verzorging van harde lenzen compleet. De lenzenvloeistof van Boston voorkomt proteïne aanslag op de lenzen door de lenzen te desinfecteren.

Boston lenzenvloeistoffen zijn voordelig te verkrijgen op LensOnline. LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistoffen. LensOnline biedt bekende en originele merken lenzen en lenzenvloeistof aan. Het assortiment op onze website bestaat uit zachte lenzen, lenzenvloeistof en lens accessoires. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners.

Aan het laden...
<