Easysept

Easysept

EasySept lenzenvloeistof van Bausch & Lomb is speciaal ontwikkeld door gevoelige ogen. Peroxide contactlens verzorging is ideaal voor lensdragers die gevoelig of allergisch zijn voor conserveringsmiddelen. De vloeistof is geschikt voor het reinigen van zachte lenzen en harde lenzen. Na zes uur weken garandeert het perfecte reiniging.

Voordelen van EasySept contactlensverzorgingssysteem zijn: een fles systeem, een-stap desinfectie en neutralisatie, effectief tegen micro-organismen in het oog en vrij van conserveringsmiddelen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor lensdragers die allergisch zijn voor conserveringsmiddelen en op zoek zijn naar de hoogste mate van desinfectie.

Voorzorgsmaatregelen: (1) Breng nooit ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof rechtstreeks in contact met je ogen. (2) Gebruik alleen de meegeleverde speciale lenshouder inclusief de platina disc in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof. Gebruik nooit een andere lenshouder. (3) Zet de contactlenzen nooit in als ze korter dan 6 uur in EasySept peroxide contactlensvloeistof hebben gestaan. Als niet geneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof in je ogen komt, verwijder dan onmiddelijk je lenzen en spoel je ogen uit met stromend water. (4) Spoel lenzen nooit af met de vloeistof voordat je ze inzet.

EasySept lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Contactlenzen online bestellen is heel gemakkelijk bij Lensonline.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Aan het laden...