OPTI-FREE

OPTI-FREE

Opti-Free contactlensvloeistoffen van Alcon zijn zeer geschikt voor lensdragers die snel last hebben van droge en gevoelige ogen. De vloeistoffen zijn speciaal ontwikkeld met een unieke reinigingsformule om vocht op het oog vast te houden. De vloeistoffen zijn geschikt voor zachte contactlenzen. Alcon maakt gebruik van hoogwaardige materialen voor deze multi purpose vloeistoffen.

Opti-free biedt schonere lenzen, gezondere en frisse ogen en draagcomfort. De lenzenvloeistoffen zorgen voor een comfortabel gevoel vanaf het inzetten van de lenzen tot het moment waarop u ze weer uitdoet. Dit komt door de voortdurende bevochtiging en verwijdering van vet- en eiwitaanslag op de lens. Dankzij de lenzenvloeistof bent u verzekerd van 16 uur durende bevochtiging vanaf het inzetten van uw lenzen. Het aanbod bestaat uit Opti-Free PureMoist en Opti-Free Express.

De lenzenvloeistoffen PureMoist en Express zijn verkrijgbaar op LensOnline. LensOnline is de grootste aanbieder van bekende en originele contactlenzen en lenzenvloeistoffen. Ons assortiment bestaat uit daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, sferische lenzen, torische lenzen en multifocale lenzen. Bekijk het assortiment op onze website. De producten kunt u eenvoudig online bestellen.

Aan het laden...
<