Proclear

Proclear

Proclear contactlenzen van CooperVision zijn een van de bekendste contactlenzen in de markt. De contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen met droge ogen. Voor mensen die snel last hebben van droge ogen is een lens die het oog vochtig houdt van groot belang. Voor de lens wordt gebruik gemaakt van de PC Technology op basis van een uniek materiaal dat vocht aantrekt en zich ermee omhult, genaamd Omafilcon A. Zo blijven de lenzen vochtig, zelfs na 12 uur aan het eind van de dag.

Doordat de lenzen van een innovatief materiaal zijn gemaakt voelen ze zeer comfortabel aan. De Proclear maandlenzen bieden u een optimaal comfort en helder zicht gedurende de maand en tot het einde van de dag. Dankzij de PC Technology zijn de lenzen een uitstekende keus voor wie snel last heeft van droge ogen. Het oog is kwetsbaar en belangrijk en verdient daarom 24 uur per dag de beste zorg.

Proclear biedt een breed assortiment aan contactlenzen voor mensen met astigmatisme (Proclear Toric), bijziendheid, verziendheid en meer. Daarnaast kunt u ook kiezen voor daglenzen of maandlenzen. Ontdek het brede aanbod van contactlenzen die speciaal zijn gemaakt voor lensdragers die snel droge ogen ervaren.

Voordelen van Proclear lenzen:

  • 12 uur lang hoogwaardig draagcomfort met 96% hydratatie
  • De lens is speciaal ontworpen voor wie last heeft van droge ogen
  • Hoogwaardig hydrogel voor optimaal en helder zicht
  • Aan het laden...
    <