PureVision

PureVision

PureVision contactlenzen van Bausch & Lomb staan bekend als zeer comfortabele lenzen. Bausch & Lomb is een van de meest innovatieve bedrijven op de markt van contactlenzen. Qua draagcomfort en zuurstofdoorlaatbaarheid scoren PureVision lenzen bovengemiddeld. Dit komt door het silicone hydrogel materiaal waarvan de lenzen zijn gemaakt.

De maandlenzen van PureVision voorzien je van uitstekend zicht en zijn beschikbaar voor verschillende oogafwijkingen. In ons assortiment vind je onder andere Purevision 2, Purevision Toric en Purevision 2 for Astigmatism.

PureVision lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Online lenzen kopen is heel gemakkelijk bij Lensonline.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent.

Aan het laden...