Soflens

Soflens

Soflens is de bekendste serie contactlenzen van Bausch & Lomb. Soflens contactlenzen zijn zeer veelzijdig en biedt lensdragers verschillende soorten sferische, torische en multifocale daglenzen en maandlenzen. Het zijn innovatieve lenzen die scherp en helder zicht bieden gecombineerd met optimaal draagcomfort. Het gebruik van lenzen hoort voor de gebruiker comfortabel te zijn. De lenzen van Bausch & Lomb zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Naast comfort is een goede verzorging ook van belang. Je ogen verdienen de beste zorg en natuurlijk wil jij als lensdrager scherp zicht.

Bausch & Lomb is een van de grootste fabrikanten van contactlenzen in Amerika. Hun missie is: “see better. live better” wat vertaald naar “beter zien. voor een beter leven”. En dat is precies wat ze doen. Bausch + Lomb zorgt wereldwijd voor bescherming van de ogen en optimaal zicht.

Ons assortiment van het merk Soflens bestaat uit: daily disposable, soflens 38, soflens 39, natural colors (kleurlenzen), toric for astigmatism en multifocal.

Bekijk ons ruime assortiment aan lenzen en blijf op de hoogte van scherpe aanbiedingen. Bestel eenvoudig op LensOnline. Online bestellen is de meest eenvoudige manier.

Aan het laden...
<