EyeDefinition Pro-Vitamin B5 Multi Purpose Solution 360ml

5 5rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition Pro-Vitamin B5 Multi Purpose Solution
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

EyeDefinition Pro-Vitamin B5 Multi Purpose Solution (360 ml) is een alles-in-één lenzenvloeistof die de zachte lenzen verzorgt en schoon houdt. Met deze vloeistof zullen de lenzen perfect worden gereinigd, gehydrateerd en is het mogelijk om de lenzen erin te bewaren. Wanneer de lenzenvloeistof wordt gebruikt zal je weer een helder en schoon zicht ervaren.

EyeDefinition Pro-Vitamin Multi Purpose Solution (360 ml)

Met EyeDefinition Pro-Vitamin B5 Multi Purpose Solution verzorg je de zachte lenzen en zullen ze weer perfect schoon zijn. Met dank aan deze alles-in-één vloeistof is het schoonmaakritueel een stuk makkelijker. Je kan namelijk met deze vloeistof de lenzen reinigen, hydrateren en ze erin bewaren.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Deze lenzenvloeistof bevat pro-vitamine B5, waardoor de lenzen gehydrateerd en bevochtigd worden. Hierdoor zullen de lenzen weer comfortabel aanvoelen.
  • Dankzij de proteïneverwijderaar in de vloeistof, zal eiwitopbouw worden verwijderd van de lenzen. Je zult weer helder en schoon zicht ervaren.

EyeDefinition Pro-Vitamin B5 Multi Purpose Solution (360 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Mijn lenzen voelen aan als nieuw na het behandelen met dit product. Ik heb geen klachten, doet zeer goed wat het moet doen.

 
Aan het laden...