• EyeDefinition Sensitive Plus Multi Purpose Solution 6 maanden
€ 39 ,00
Gratis lenzendoosje
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
39,00 Inc. BTW (€43,33 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 dag(en)
Gratis lenzendoosje
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving
De EyeDefinition Sensitive Plus Multi Purpose Solution all-in-one lenzenvloeistof van EyeDefinition (3 x 300 ml) is de ideale vloeistof voor alle soorten zachte lenzen. Dankzij de grondige proteïne verwijdering en de dubbele antibacteriële werking biedt EyeDefinition Sensitive plus een sensationeel draagcomfort. De vloeistof, reinigt, desinfecteert, verzorgt en bevat bovendien hyaluron dat allergische reacties voorkomt.

EyeDefinition Sensitive Plus Multi Purpose Solution 6 maanden (3x300ml)

De EyeDefinition All-In-One lenzenvloeistof is het ideale schoonmaak en onderhoudsproduct voor al uw zacht week- en maandlenzen. Dit pakket bevat 3 flessen van 300 ml en 3 lenshouders, goed voor een half jaar schone en propere lenzen!

Hyaluron voor een ultiem comfort

EyeDefinition Sensitive Plus is gemaakt met het ingrediënt hyaluron. Dit zorgt voor de perfecte hydratatie, verhoogde comfort, verbeterde traanfilm stabiliteit en beschermt en ondersteunt de natuurlijke regeneratie van de cornea. De vloeistof is daarmee ideaal voor alle type zachte lenzen. 

EyeDefinition Sensitive Plus Solution bestellen bij LensOnline

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden alle bekende en originele merken lenzen aan. Ons assortiment bestaat uit daglenzenmaandlenzentorische lenzenmultifocale lenzen en lenzenvloeistof. Profiteer van ons voordeel en bestel direct uw lenzen online!
Specificaties
Producent :EyeDefinition
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...