Ote One Step 360ml + 45 tabletten

5 5rating (1 beoordelingen)
  • Ote One Step
€ 29 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
29,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 7 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

De Oté One Step lenzenvloeistof van Oté is geschikt voor zowel harde als zachte lenzen. De vloeistof is een gestabiliseerde waterstofperoxide 3% oplossing waardoor je lenzen weer fris en brandschoon zullen zijn. Door de combinatie met het neutralisatietablet zijn je lenzen zo weer gereinigd, gedesinfecteerd en geneutraliseerd!

Oté One Step 360ml + 45 tabletten

Door de zeer sterke reiniging en desinfectie van de lenzenvloeistof zul je genieten van frisse en hygiënische lenzen. De neutralisatietabletten bevatten HydraFlex, wat zorgt voor ultiem draagcomfort.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Doordat je lenzen zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd worden met de Oté One Step lenzenvloeistof, zul je geen last hebben van ooginfecties en bacteriën. Op die manier houd je je ogen gezond en beschermd!
  • De vloeistof is een gestabiliseerde waterstofperoxide 3% oplossing die je lenzen grondig reinigt en desinfecteert. De tabletten neutraliseren je lenzen dan vervolgens, wat zorgt voor een zeer comfortabel gevoel.

Oté One Step 360ml + 45 tabletten bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Oté
Vloeistoftype :Peroxide-systeem
Conserveermiddel :Nee
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

zowel mijn man (harde lenzen) als ik (zachte lenzen) gebruiken deze lenzenvloeistof al jaren met plezier!

 
Aan het laden...