Renu MPS Sensitive Eyes 360ml

  • Renu MPS Sensitive Eyes
€ 13 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
13,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving
Renu Multi Purpose Sensitive Eyes (360ml) lenzenvloeistof van Bausch & Lomb is een zachtaardige vloeistof. Deze lenzenvloeistof bewaart je lenzen niet alleen, ze reinigt, spoelt en desinfecteert ook. Een ideale All-In-One oplossing dus!

Renu Multi Purpose Sensitive Eyes is een zachtaardige lenzenvloeistof om je contactlenzen in te bewaren, reinigen, spoelen en desinfecteren.

Renu MPS Sensitive Eyes (360ml)

De Renu MPS Sensitive Eyes lenzenvloeistof van Bausch & Lomb maakt je contactlenzen hygiënisch schoon en zorgt voor ultiem draagcomfort. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van je lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken. Daarnaast bevat de gebruiksaanwijzing vaak nuttige tips voor lenzendragers.

Raadpleeg contactlensspecialist

Lenzenvloeistof moet passen bij jouw ogen. Daarom adviseren we om een opticien of optometrist te bezoeken alvorens nieuwe vloeistoffen te proberen. Ook na een week gebruik is het aan te raden je contactlensspecialist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen irritaties veroorzaken. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van je lenzenvloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken. Daarnaast bevat de gebruiksaanwijzing meestal nuttige tips voor lenzendragers.

Specificaties
Producent :Bausch + Lomb
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...