Systane® ULTRA 10ml

5 5rating (2 beoordelingen)
  • Systane® ULTRA
€ 17 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
17,00 Inc. BTW (€1.700,00 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Systane® Ultra (10 ml) zijn oogdruppels die een onmiddelijke verlichting bieden voor droge ogen. Het zorgt voor een snelle verlichting van branden en irritatie veroorzaakt door droogheid van het oog. Dankzij het unieke vrijgiftesysteem is deze verlichting langdurig, waardoor je lang kunt genieten van het extra comfort. Na elke knipperslag wordt de traanfilm heropgebouwd.

Systane Ultra (10 ml)

Wanneer je last hebt van droge ogen, kunnen de Systane Ultra oogdruppels je goed helpen. Ze hydrateren de ogen langdurig, zodat je weer kunt genieten van frisse ogen. Ze geven een onmiddelijke verlichting die vanaf de eerste keer knipperen weer extra comfort geeft. Het dragen van contactlenzen kan ervoor zorgen dat je sneller last hebt van droge ogen. Met het gebruik van deze oogdruppels is dit snel verholpen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Systane Ultra hydraterende oogdruppels wordt gebruikt voor de behandeling van droge ogen. Deze oogdruppels zorgen voor een onmiddelijke en langdurige hydratatie van de ogen. 
  • Na het gebruik van de oogdruppels ervaar je na elke knipperslag extra comfort. Dit komt doordat de traanfilm elke keer heropgebouwd wordt.
  • Je mag Systane® Ultra gebruiken tijdens het dragen van je contactlenzen.

Systane Ultra (10 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Alcon
Vloeistoftype :Oogdruppels
Houdbaarheid :6 Maanden
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Producttype :Oogdruppels
Oogaandoening :Branderige ogen, Geïrriteerde ogen, Vermoeide ogen, Lensdragers, Droge ogen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating2 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Ben zo van mijn droge ogen af als ik deze druppels gebruik!

5

Had een proefflesje van deze druppels gekregen, nu toch maar gekocht!

 
Aan het laden...