HYLO CARE

  • HYLO CARE
€ 16 ,90
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
16,90 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

HYLO CARE® hydraterende oogdruppels zijn door de combinatie van hoge kwaliteit hyaluronaat en dexpanthenol perfect afgestemd op de behoeftes van droge en overspannen ogen. Door extra vocht verzorgen ze het oogoppervlak, en het hoornvlies en het bindvlies bij letsel of na een operatie.

HYLO CARE® oogdruppels zijn:

  • Oog bevochtigend en verzorgend bij gespannen ogen
  • Ook met contactlenzen goed te combineren, zonder het gezichtsvermogen te beïnvloeden
  • Zacht voor het oog omdat ze vrij zijn van fosfaten en conserveringsmiddelen
  • Gemakkelijk te doseren dankzij het COMOD® systeem
  • Hoog rendement en houdbaar tot 6 maanden na opening
  • Door de herstelbevorderende eigenschappen zijn HYLO CARE® hydraterende oogdruppels bijzonder goed geschikt bij licht letsel aan het oogoppervlak.

 

Naast het hydraterende hyaluronaat (natriumhyaluronaat) bevatten HYLO CARE® oogdruppels ook dexpanthenol. Dit heeft hydraterende eigenschappen die wondgenezing bevorderen, en het beschadigde hoorn- en bindvlies helpen tijdens het herstel. Bij een lichte beschadiging van het oogoppervlak door onvoldoende traanfilm, oppervlakkig oogletsel of een operatie, zijn HYLO CARE® hydraterende oogdruppels dus bij uitstek geschikt.

 

HYLO CARE® oogdruppels bij droge en geïrriteerde ogen

Onze ogen hebben behoefte aan een continue bevochtiging met traanvocht. Het beschermt het oogoppervlak tegen uitdrogen, laat de oogleden gemakkelijk over het oog glijden en is de eerste verdediging tegen ziekteverwekkers.

Leeftijd, medicatie, regelmatig beeldschermwerk of ongezonde voedingsgewoonten kunnen de kwaliteit en de kwantiteit van de traanfilm doen afnemen. Het leidt tot meer opbreken van de traanfilm, en daardoor tot klein letsel en irritatie van het hoornvlies. Ook chirurgische ingrepen kunnen de oorzaak zijn van verstoringen van de traanfilm, die noodzakelijk is voor optimale wondgenezing.

HYLO CARE® oogdruppels zorgen voor uitstekende verzorging van droge ogen met klein letsel van het oogoppervlak. Ze helpen de natuurlijke traanfilm bij de bevochtiging van het oog, zorgen voor langdurig vocht en geven het hoornvlies zijn natuurlijke beschermende barrière weer terug. Zo zijn ze de ideale verzorging bij problemen met rode en brandende ogen.

 

HYLO CARE® hydraterende oogdruppels met dexpanthenol

Voor herstel bij klein letsel heeft het oog vooral een ding nodig: vocht. Deze bevochtiging is bovendien noodzakelijk om het hoornvlies te beschermen tegen nieuwe beschadiging als gevolg van uitdroging. HYLO CARE® hydraterende oogdruppels vullen de natuurlijke traanfilm aan bij het bevochtigen van het oogoppervlak.

Een ander voordeel: omdat HYLO CARE® hydraterende oogdruppels het gezichtsvermogen niet beïnvloeden, zijn ze overdag een ideale vervanger van oogzalf, die vaak als een vette laag op het oogoppervlak ligt of de ooglidranden aan elkaar plakken.

Oogdruppels die worden gebruikt bij een beschadigd hoornvlies, moeten vrij zijn van fosfaten. Indien dit niet het geval is, dreigt de afzetting van kalk (kalkaanslag)1, wat kan leiden tot visuele beperkingen. Daarom zijn HYLO CARE® hydraterende oogdruppels – en alle producten uit de HYLO EYE CARE® groep – vrij van fosfaten.

Specificaties
Vloeistoftype :Oogdruppels
Houdbaarheid :6 Maanden
Conserveermiddel :Nee
Producttype :Oogdruppels
Oogaandoening :Droge ogen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...