HYLO DUAL INTENSE

  • HYLO DUAL INTENSE
€ 18 ,90
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
18,90 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

HYLO DUAL INTENSE®

De intensieve behandeling voor chronische en extreem droge ogen met ontstekingssymptomen

Chronisch droge ogen zijn gevoelig voor ontstekingen

Een intacte traanfilm is de basis van een goede ooggezondheid. Als de ogen echter herhaaldelijk of zelfs permanent onvoldoende door een traanfilm worden bevochtigd en daardoor ook beschermd, ontstaan chronisch droge ogen. Op de lange termijn drogen dan het bindvlies en het hoornvlies uit, wat niet alleen onaangename symptomen zoals jeuk en brandende ogen met zich brengt, maar ook een verhoogd risico op ontstekingen. De oorzaak kan een afwijking in de aanmaak van de traanfilm zijn, maar ook een fout in de samenstelling van de tranen. Als bijvoorbeeld de lipidenlaag defect is, dan hecht het traanvocht zich niet meer aan het oogoppervlak en wordt het oog droog.

 

Een intensieve bevochtiging verhindert irritatie

HYLO DUAL INTENSE®-kunsttranen die, dankzij hun bijzonder hoge concentratie hyaluronzuur met lange keten van 0,2% zeer visceus zijn en zich daardoor lang aan het oogoppervlak blijven hechten. Hierdoor wordt het oog op een bijzonder intensieve en duurzame manier van een stabiele vochtfilm voorzien. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, met als eigenschap een bijzonder hoog waterbindend vermogen. Tegelijkertijd verminderen de druppels de wrijving tussen het ooglid en het hoornvlies, wat bijkomende irritatie van het oog voorkomt en voor een aangenaam gevoel zorgt

 

HYLO DUAL INTENSE® voor matige tot ernstige vormen van droge ogen

Droge ogen zijn vandaag sterk verspreid en treffen ongeveer 1 op 5 volwassenen. De effecten van omgevingsstimuli, langdurig werken voor het beeldscherm, allergieën en algemene overbelasting van de ogen leiden vaak tot een permanente bevochtigingsstoornis, waarbij niet meer voldoende traanvocht wordt gevormd.

 

Bij matige tot ernstige vormen van droge ogen is de traanfilm vaak onstabiel en leidt tot aanhoudende of zwaardere symptomen door ontstekingssymptomen zoals jeuk, branderig gevoel, tranen of rood worden van de ogen. Deze klachten kunnen alleen worden verlicht door een intensieve en aanhoudende bevochtiging van het oogoppervlak, en precies daarvoor zorgt de combinatie van hyaluronzuur en ectoïne. Het doel van het dubbele werkingsprincipe is om de traanfilm te stabiliseren en het oog langdurig te beschermen.

 

Hyaluronzuur en ectoïne – het dubbele werkingsprincipe

Hyaluronzuur bevochtigt en beschermt

De hoge kwaliteit van het hyaluronzuur dat wordt gebruikt in de HYLO® -producten resulteert in een gelijkmatige, stabiele en bijzonder langdurige bevochtiging van het oogoppervlak. HYLO DUAL INTENSE® bevat met 0,2% een bijzonder hoge concentratie hyaluronzuur, is zeer visceus en kan chronische symptomen verlichten en zo het oog permanent tegen irritatie beschermen. Door de bevochtiging dringen vreemde voorwerpen en irriterende stoffen uit de omgeving niet meer zo gemakkelijk door tot het hoornvlies, wat het risico op ontstekingen reduceert.

 

HYLO DUAL INTENSE® – intensieve bevochtiging door 0,2% hyaluronzuur en ectoïne

  • Intensieve behandeling voor chronische en extreem droge ogen met ontstekingssymptomen
  • 0,2% hyaluronzuur en 2% ectoïne
  • Voorkomen van evaporatie van tranen door stabilisatie van de lipidenlaag van traanfilm
  • Langdurige verlichting van ontstekingssymptomen en ondersteuning van de afweerfunctie van het lichaam tegen ontstekingsstimuli
  • De combinatie van zeer visceus hyaluronzuur en ectoïne beschermt het oogoppervlak tegen opnieuw uitdrogen
  • Gaat lang mee (minstens 300 druppels) door het gepatenteerde COMOD®-systeem
  • Zonder bewaarmiddel en fosfaten
  • 6 maanden houdbaar na opening

Opmerking voor dragers van contactlenzen: Wegens zijn hoge viscositeit is HYLO DUAL INTENSE® niet bruikbaar in combinatie met contactlenzen.

Specificaties
Vloeistoftype :Oogdruppels
Houdbaarheid :6 Maanden
Conserveermiddel :Nee
Producttype :Oogdruppels
Oogaandoening :Droge ogen
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...