Betalen en bezorgen

LensOnline.nl betaalwijze

Bij LensOnline.nl kun je  op verschillende manieren betalen én altijd op een veilige manier, aangezien onze site optimaal beveiligd is. Wij dragen er zorg voor dat jouw gegevens vertrouwelijk behandeld en beveiligd worden opgeslagen.
 
De prijzen van LensOnline.nl worden altijd genoemd inclusief BTW.

iDeal
Je kunt gebruik maken van betaling via iDeal. Dit is een veilige manier van direct overmaken via je eigen bank naar ons. Indien je betaalt via iDeal wordt je bestelling direct in behandeling genomen en zo snel mogelijk door ons verstuurd.  

MasterCard en Visa
Je kunt gebruik maken van betaling via MasterCard en Visa creditcard. Jouw gegevens worden via de beveiligde verbinding van de payment provider afgehandeld en indien de betaling akkoord is, wordt jouw bestelling direct in behandeling genomen en zo snel mogelijk verstuurd.
 
Achteraf betalen in de winkel
Je kunt ervoor kiezen om de bestelling af te halen in de winkel van één van onze partners. Na het plaatsen van de bestelling, wordt deze direct in behandeling genomen en zo snel mogelijk naar de winkel van de desbetreffende partner gestuurd. Zodra het daar is aangekomen, krijg je direct bericht. In de winkel kun je dan betalen en je bestelling meenemen.

Bezorgen en afhalen

Thuisbezorging
Tijdens het bestellen kun je zelf aangeven waar jouw bestelling moet worden afgeleverd. Dit kan thuis zijn, op het werk of daar waar het voor jou gemakkelijk is. Je kunt zelf beslissen of het met PostNL (€3,90) of met DPD (€6,90)  verstuurd moet worden. 

Ben je niet thuis wanneer de bezorger van PostNL langskomt? Geen probleem, de volgende werkdag zal hij het pakketje een tweede keer aanbieden. Indien dit ook niet lukt zal het pakje 14 dagen bewaard worden op de dichtstbijzijnde PostNL locatie.

Kies je voor een thuisbezorging door DPD maar was je niet thuis toen de chauffeur aan de deur stond? Dan probeert hij je pakket eerst bij de buren te bezorgen. Indien dit niet lukt bezorgt hij je pakket bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Aan de hand van het "niet-thuis-briefje" kan je het adres terugvinden.

GRATIS levering naar onze partners
Echter kunt je er ook voor kiezen om het pakket in de winkel GRATIS bij één van onze partners af te laten leveren. Je kunt dan vervolgens ook kiezen voor betaling in de winkel. Het grote voordeel van in de winkel afhalen is dat je meteen een specialist voor je hebt voor als je vragen hebt of meteen even een controle van contactlenzen en ogen wilt laten uitvoeren.  

Zodra je bestelling verzonden wordt naar het door  jouw  opgegeven adres, ontvangt je van ons een berichtje per e-mail zodat  je  jouw pakket kunt volgen. Indien je hebt aangegeven dat de bestelling naar een winkel van onze partner moet worden gestuurd, krijg je een berichtje zodra het daar is aangekomen en kun je het meteen komen afhalen.
Aan het laden...