Betalen, bezorgen, afhalen en retourneren

LensOnline.nl betaalwijze
 
Bij LensOnline.nl kun je op verschillende manieren betalen én altijd op een veilige manier, aangezien onze site optimaal beveiligd is. Wij dragen er zorg voor dat jouw gegevens vertrouwelijk behandeld en beveiligd worden opgeslagen.
 
De prijzen van LensOnline.nl worden altijd genoemd inclusief BTW.
 
iDeal
Je kunt gebruik maken van betaling via iDeal. Dit is een veilige manier van direct overmaken via je eigen bank naar ons. Indien je betaalt via iDeal wordt je bestelling direct in behandeling genomen en zo snel mogelijk door ons verstuurd.  
 
MasterCard en Visa
Je kunt gebruik maken van betaling via MasterCard en Visa creditcard. Jouw gegevens worden via de beveiligde verbinding van de payment provider afgehandeld en indien de betaling akkoord is, wordt jouw bestelling direct in behandeling genomen en zo snel mogelijk verstuurd.
 
Achteraf betalen in de winkel
Je kunt ervoor kiezen om de bestelling af te halen in de winkel van één van onze partners. 
Na het plaatsen van de bestelling, wordt deze direct in behandeling genomen en zo snel mogelijk naar de winkel van de desbetreffende partner gestuurd. Zodra het daar is aangekomen, krijg je direct bericht. In de winkel kun je dan betalen en je bestelling meenemen.
 
Bezorgen en afhalen
Tijdens het bestellen kun je zelf aangeven waar jouw bestelling moet worden afgeleverd. Dit kan thuis zijn, op het werk of daar waar het voor jou gemakkelijk is. Je kunt zelf beslissen of het met PostNL of met GLS verstuurd moet worden. 
Echter kunt je er ook voor kiezen om het pakket in de winkel bij één van onze partners af te laten leveren. Je kunt dan vervolgens ook kiezen voor betaling in de winkel. Het grote voordeel van in de winkel afhalen is dat je meteen een specialist voor je hebt voor als je vragen hebt of meteen even een controle van contactlenzen en ogen wilt laten uitvoeren.  
Zodra je bestelling verzonden wordt naar het door jou opgegeven adres, ontvangt je van ons een berichtje per e-mail zodat je jouw pakket kunt volgen. Indien je hebt aangegeven dat de bestelling naar een winkel van onze partner moet worden gestuurd, krijg je een berichtje zodra het daar is aangekomen en kun je het meteen komen afhalen.
 
Retouren / klachten
LensOnline.nl doet er alles aan om jouw bestelling naar tevredenheid af te leveren. Mocht je toch niet tevreden zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing. Dit kan telefonisch via 085 487 43 00, per e-mail via info@lensonline.nl of kom langs bij één van onze partners.
 
Bestelling retourneren of Ruilen (Herroepingsrecht)
Binnen 14 dagen kun je je bestelling retour sturen. Dit kan echter alleen als de verpakking van de contactlenzen en vloeistoffen niet is geopend, dit in verband met hygiëne. Controleer dus van te voren altijd goed of dit de producten zijn die jou zijn geadviseerd, voordat je de verpakking aanbreekt. De verpakking dient in originele, ongeopende staat te verkeren. 
Wil je je bestelling ruilen of retourneren, neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice via 085 487 43 00, per e-mail via info@lensonline.nl of kom langs in de winkel bij één van onze partners. 
 
Indien er reeds is betaald, dan ontvang je het terug te ontvangen deel altijd via uw bankrekening terug van ons, binnen 14 dagen na ontvangst van de retouren.
 
Retour sturen
Wil je producten retour sturen? Gebruik dan de originele verzendverpakking of een stevige verpakking waardoor de producten niet beschadigen tijdens de verzending. Je kunt de producten retour sturen naar LensOnline.nl, Postbus 21417, 3001 AK Rotterdam. Tevens kun je het afgeven bij de winkel van onze partner bij jou in de buurt.
 
Bestelling annuleren 
Mocht je besluiten om je bestelling te annuleren zal LensOnline.nl zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen uw bedrag retour storten.
 
Garantie
Op onze producten zijn de wettelijke garantie voorwaarden van toepassing. Dit houdt in dat de door ons verkochte producten doen wat je als koper redelijkerwijs mag verwachten, gedurende de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.
 
Retouradres & Contactgegevens
LensOnline.nl
Postbus 21417
3001 AK Rotterdam
 
T: 085 487 43 00 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur)
E: info@lensonline.nl
 
KVK nr: 63926105
BTW nr: NL855456218B01
BANK: NL72INGB0007025501
 
Aan het laden...
.