Betalen en bezorgen

LensOnline.nl betaalwijze

Bij LensOnline.nl kun je op verschillende manieren betalen én altijd op een veilige manier, aangezien onze site optimaal beveiligd is. Wij dragen er zorg voor dat jouw gegevens vertrouwelijk behandeld en beveiligd worden opgeslagen.
 
De prijzen van LensOnline.nl worden altijd genoemd inclusief BTW.

iDeal

Je kunt gebruik maken van betaling via iDeal. Dit is een veilige manier van direct overmaken via je eigen bank naar ons. Indien je betaalt via iDeal wordt je bestelling direct in behandeling genomen en zo snel mogelijk door ons verstuurd.  

MasterCard en Visa

Je kunt gebruik maken van betaling via MasterCard en Visa creditcard. Jouw gegevens worden via de beveiligde verbinding van de payment provider afgehandeld en indien de betaling akkoord is, wordt jouw bestelling direct in behandeling genomen en zo snel mogelijk verstuurd.
 
Achteraf betalen in de winkel
Je kunt ervoor kiezen om de bestelling af te halen in de winkel van één van onze partners. 
Na het plaatsen van de bestelling, wordt deze direct in behandeling genomen en zo snel mogelijk naar de winkel van de desbetreffende partner gestuurd. Zodra het daar is aangekomen, krijg je direct bericht. In de winkel kun je dan betalen en je bestelling meenemen.

Bezorgen en afhalen

Tijdens het bestellen kun je zelf aangeven waar jouw bestelling moet worden afgeleverd. Dit kan thuis zijn, op het werk of daar waar het voor jou gemakkelijk is. Je kunt zelf beslissen of het met PostNL (€3,90) of met DPD (€6,90) verstuurd moet worden. 
Ben je niet thuis wanneer de bezorger van PostNL langskomt? Geen probleem, de volgende werkdag zal hij het pakketje een tweede keer aanbieden. Indien dit ook niet lukt zal het pakje 14 dagen bewaard worden op de dichtstbijzijnde PostNL locatie.
Kies je voor een thuisbezorging door DPD maar was je niet thuis toen de chauffeur aan de deur stond? Dan probeert hij je pakket eerst bij de buren te bezorgen. Indien dit niet lukt bezorgt hij je pakket bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Aan de hand van het "niet-thuis-briefje" kan je het adres terugvinden.

Echter kunt je er ook voor kiezen om het pakket in de winkel GRATIS bij één van onze partners af te laten leveren. Je kunt dan vervolgens ook kiezen voor betaling in de winkel. Het grote voordeel van in de winkel afhalen is dat je meteen een specialist voor je hebt voor als je vragen hebt of meteen even een controle van contactlenzen en ogen wilt laten uitvoeren.  
Zodra je bestelling verzonden wordt naar het door jou opgegeven adres, ontvangt je van ons een berichtje per e-mail zodat je jouw pakket kunt volgen. Indien je hebt aangegeven dat de bestelling naar een winkel van onze partner moet worden gestuurd, krijg je een berichtje zodra het daar is aangekomen en kun je het meteen komen afhalen.

GRATIS retourneren

Je oogsterkte is veranderd of je hebt de verkeerde lenzen besteld... Het kan altijd voorvallen. Daarom geven we jou de mogelijkheid om je pakje gratis te retourneren indien de verpakking van je contactlenzen onbeschadigd, ongeopend en onbeschreven is.
Vraag je gratis retourlabel aan bij de klantendienst. Je kan hen van maandag tot vrijdag contacteren op het  nummer 085 48 74 300 of via info@lensonline.nl.

Hou er rekening mee dat retourneren van op maat gemaakte contactlenzen zoals harde lenzen en jaarlenzen enkel mogelijk is binnen een periode van 2 maanden na aankoop, mits €5 kost per contactlens. 

Retourrecht

Indien je van je aankoop wenst af te zien heb je tot 14 dagen na ontvangst de tijd om je bestelling terug te sturen. Vul het herroepingsformulier aan je retourzending of mail naar onze klantendienst. 

Retouradres: LensOnline.nl, Rubenslaan 5, 3723 BN Bilthoven.

Je bestelling annuleren?

Heb je je vergist van dioptrie of wens je je bestelling te annuleren? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst. Dit kan elke werkdag van 9u tot 17u via het nummer 085 48 74 300 of via info@lensonline.nl.

Terugbetalingen

Terugbetalingen worden gedaan op de door jou gebruikte bankrekening of betaalkaart. Hou er rekening mee dat een terugbetaling enkel kan plaatsvinden indien:

 - het product ongebruikt is;
 - de verpakking onbeschadigd is;
 - de verpakking niet geopend werd;
 - de bestelling in de originele verpakking werd geretourneerd;

Zodra we de teruggestuurde producten hebben ontvangen en aan alle bovengenoemde voorwaarden zijn voldaan zal het aankoopbedrag (excl.verzendkosten) binnen 11 werkdagen worden terugbetaald.

Hou er rekening mee dat terugbetalen van op maat gemaakte contactlenzen zoals harde lenzen en jaarlenzen enkel mogelijk is binnen een periode van 2 maanden na aankoop, mits €5 kost per contactlens. 

Aan het laden...