Retour & Service

GRATIS retourneren

Je oogsterkte is veranderd of je hebt de verkeerde lenzen besteld... Het kan altijd voorvallen. Daarom geven we jou de mogelijkheid om je pakje gratis te retourneren. Let er wel op dat contactlenzen en lenzenvloeistof enkel geretourneerd worden indien de verzegeling nog niet gebroken is. 
Om hygiëneredenen zijn contactlenzen namelijk uitgezonderd van het recht op retour wanneer de verzegeling is verbroken na levering. Verder is het belangrijk dat de verpakking van de contactlenzen - indien redelijkerwijs mogelijk - onbeschadigd en onbeschreven is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij een eventuele waardevermindering bij je in rekening brengen.

Vraag je gratis retourlabel aan bij de klantendienst. Je kan hen van maandag tot vrijdag contacteren op het nummer 085 48 74 300 of via info@lensonline.nl. Indien je zonder voorafgaande melding iets wenst te retourneren zijn de directe kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening. 

Retourrecht

Je hebt vanaf het moment van ontvangst 14 dagen de tijd om van je aankoop af te zien. Je kan dit doen door het herroepingsformulier aan je retourzending toe te voegen of een mail te sturen naar onze klantendienst. Wanneer je ons hebt laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien heb je nogmaals 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen.
Vul het herroepingsformulier aan je retourzending of mail naar onze klantendienst. 

Retouradres distributiecentrum: LensOnline, Kasteleinsstraat 11, 9150 Kruibeke (België).

Je bestelling annuleren?

Heb je je vergist van dioptrie of wens je je bestelling te annuleren? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst. Dit kan elke werkdag van 8u30 tot 17u via het nummer 085 48 74 300 of via info@lensonline.nl.

Terugbetalingen

Terugbetalingen worden gedaan op de door jou gebruikte bankrekening of betaalkaart. Hou er rekening mee dat je eventueel aansprakelijk bent voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat je aan ons hebt laten weten van de aankoop af te zien, betalen wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.": 

Aan het laden...
<