Solocare Aqua 6 maanden 3x360ml

5 5rating (2 beoordelingen)
  • Solocare Aqua 6 maanden
€ 34 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
34,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

De Solocare Aqua alles-in-één lenzenvloeistof van Menicon maakt zachte lenzen weer schoon en fris. De vloeistof voorkomt daarnaast ook dehydratatie door het HydroLock systeem. Zo blijven je lenzen de hele dag goed gehydrateerd! De vloeistof is hierdoor ook zeer geschikt voor mensen die veel op een scherm kijken gedurende de dag of in een kantoorruimte zitten.

Solocare Aqua 6 maanden (3x360ml)

Het vocht in je lenzen wordt vastgehouden door provitamine B5 die in de lenzenvloeistof zit. Het hydraterende effect van het unieke HydroLock systeem voorkomt daarnaast ook uitdroging van je lenzen. Zo zul je geen last meer hebben van droge of geïrriteerde ogen!

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Met deze alles-in-één lenzenvloeistof zul je geen last meer hebben van droge ogen. Dit komt doordat de vloeistof provitamine B5 bevat, waardoor het vocht in je lenzen wordt vastgehouden. Het unieke HydroLock systeem voorkomt daarnaast dehydratatie van de ogen.
  • Solocare Aqua lenzenvloeistof is speciaal gemaakt voor zachte lenzen en is zeer geschikt voor mensen die veel tijd doorbrengen in een kantoorruimte met airco of verwarming.
  • Met deze verpakking ben je gelijk voor 6 maanden voorzien. Het pakket bestaat uit 3 flacons van ieder 360 ml.

Solocare Aqua 6 maanden (3x360ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Menicon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating2 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Echt supersnel geleverd! Top

4

Compleet pakket wat gelukkig niet te duur is!

 
Aan het laden...