TotalCare Cleaner 2x15ml

5 5rating (4 beoordelingen)
  • TotalCare Cleaner
€ 14 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
14,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

De TotalCare Cleaner (2x15ml) van AMO is een zeer effectieve reinigingsvloeistof. Deze vloeistof is geschikt voor harde, vormstabiele lenzen. Deze lenzenvloeistof reinigt de lenzen door vuil en bacteriën te verwijderen. Met deze lenzenvloeistof zullen de lenzen weer comfortabel aanvoelen.

TotalCare Cleaner (2x15ml)

TotalCare Cleaner is een lenzenvloeistof die harde, vormstabiele grondig reinigt. Zo worden vuiltjes en bacteriën van de lenzen verwijderd om irritaties te voorkomen. Deze lenzenvloeistof van AMO is enorm populair bij mensen die harde, vormstabiele lenzen dragen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • TotalCare Cleaner is een zeer effectieve lenzenvloeistof die de lenzen reinigt. Alle vuiltjes en bacteriën zullen van de lenzen worden verwijderd.
  • De lenzenvloeistof is geschikt voor harde, vormstabiele lenzen.

Raadpleeg contactlensspecialist

Het is belangrijk dat een lenzenvloeistof goed past bij jouw ogen. Dit kan per persoon namelijk erg verschillen. Daarom raden wij het aan om, wanneer je wilt wisselen van vloeistof, contact op te nemen met een contactlensspecialist. Deze kan je helpen bij het maken van een goede keuze.

TotalCare Cleaner bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :AMO
Vloeistoftype :Cleaner
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Superhandig deze alles-in een vloeistof!

5

Blij dat dit niet zo'n grote verpakking is!

4

Goede reiniger, maakt snel en grondig schoon

4

Fijne vloeistof werd ook echt supersnel geleverd!

 
Aan het laden...