Voordeelpakketten

Voordeelpakketten

Wat zijn lenzen voordeelpakketten?

Met onze voordeelpakketten contactlenzen en lenzenvloeistof kun je flink besparen. Met de promo packs haal je voordelig direct lenzen en bijbehorende vloeistof in huis voor een langere periode. Bovendien profiteer je van onze combinatiekortingen. Zo hoef je je voorraad niet bij te houden en hoef je niet meer maandelijks een bestelling te plaatsen. Met onze voordeelpakketten bespaar je tot wel 30 euro.

Welke soorten voordeelpakketten zijn er?

De voordeelpakketten zijn verkrijgbaar van meerdere bekende merken. Ook kun je kiezen uit een promo pack weeklenzen of maandlenzen.

Wat kost een voordeelpakket?

De prijs van een promo pack hangt af van welke soort en welk merk lenzen en lenzenvloeistof je koopt. Voor de meest actuele prijzen kun je ons uitgebreide aanbod bekijken. Met een voordeelpakket ben je goedkoper uit dan maandelijks je lenzen opnieuw bestellen. Profiteer van de korting op contactlenzen en vloeistof. Bovendien is online lenzen bestellen gemiddeld 40% goedkoper dan bij de opticien.

Waar een lenzen voordeelpakket kopen?

Een voordeelpakket kun je voordelig online bestellen. Bij aanschaf van een promo pack word je bestelling snel gratis bij je thuis geleverd.

Lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Heb je meer informatie nodig over het online bestellen van contactlenzen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Aan het laden...