EyeDefinition Excellent Spheric 6 lenzen

5 5rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition Excellent Spheric
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

De EyeDefinition Excellent spheric contactlenzen zijn de eerste 2-weeklenzen in het EyeDefinition assortiment. Geniet van een uitzonderlijk draagcomfort en van frisse en gezonde ogen

EyeDefinition Excellent Spheric (6 lenzen)

De EyeDefinition Excellent contactlenzen zijn silicone hydrogel weeklenzen van de laatste generatie. Ze zijn zo ontworpen dat ze je ogen hydrateren en verfrissen, de hele dag door. Het grote voordeel van 2-week lenzen is dat de kans op ontstekingen aanzienlijk kleiner is aangezien je om de 2 weken je contactlenzen vervangt.

Uitzonderlijk comfort met Silicone Hydrogel

Doordat de EyeDefinition Excellent contactlenzen uit silicone hydrogel materaal zijn gemaakt bieden zij een ongekend draagcomfort. Het vernieuwde ontwerp zorgt ervoor dat ze zelfs in moeilijke omgevingen zoals een stoffig kantoor met airconditioning, bioscoop, vliegtuig of achter het beeldscherm van een pc of laptop met gemak lang en comfortabel gedragen worden. Bovendien worden ogen verlicht worden wanneer zij droog aanvoelen waardoor de behoefte naar speciale oogdruppels om uw ogen te bevochtigen vermindert.

Jouw EyeDefinition Excellent Spheric lenzen bestellen

Je bestelt makkelijk en snel de EyeDefinition Excellent weeklenzen van EyeDefinition op LensOnline.nl. Bij ons vind je ook de bijpassende lenzenvloeistof voor deze lenzen. Wanneer je op zoek bent naar lenzen voor een goede prijs in combinatie met uitstekende service, koop je je lenzen bij LensOnline.be! Laat de lenzen en lenzenvloeistof voordelig en snel bij u thuis bezorgen of haal ze gratis af in een van onze fillialen!

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
UV-bescherming :Nee
Materiaal :Asmofilcon A
Producent :EyeDefinition
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :2-Wekelijks
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Ik had vaak last van ontstoken ogen. En dit is erg afgenomen nadat ik de EyeDefinition Execellent Spheric gebruik. Bedankt!

 
Aan het laden...
<