EyeDefinition Excellent Spheric 6 lenzen

5 5rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition Excellent Spheric
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS thuislevering
Info-lijn: 085-4874300
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS thuislevering
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

EyeDefinition Excellent Spheric (6 lenzen) zijn de eerste 2-weeklenzen in het EyeDefinition assortiment. Met deze lenzen geniet je van een uitzonderlijk draagcomfort en van frisse en gezonde ogen. De ogen zullen gehydrateerd blijven en de lenzen zijn zeer zuurstofdoorlatend.

EyeDefinition Excellent Spheric (6 lenzen)

De EyeDefinition Excellent Spheric contactlenzen zijn silicone-hydrogel weeklenzen speciaal ontworpen voor een hoog draagcomfort. De lenzen houden de ogen gehydrateerd, waardoor je de hele dag een fris gevoel hebt. 2-week lenzen zijn perfect voor mensen die snel last hebben van vuile lenzen, omdat ze vaak vervangen worden. Doordat je vaak gebruik maakt van een nieuwe set lenzen zullen de lenzen comfortabel blijven.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De lenzen zijn gemaakt van silicone-hydrogel, waardoor de lenzen een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid hebben. De lenzen zijn hierdoor zeer comfortabel.
  • Het ontwerp zorgt ervoor dat de lenzen comfortabel blijven, zelfs in uitdagende omgevingen, zoals ruimtes met airconditioning of stoffige kamers. In omgevingen waarbij de ogen normaal gesproken snel uitdrogen, zorgen deze lenzen ervoor dat ze comfortabel blijven.
  • Deze lenzen verlichten het ongemak van uitdroging, door de ogen regelmatig te hydrateren. Daardoor zal je minder snel de behoefte hebben om oogdruppels te gebruiken.

EyeDefinition Excellent Spheric (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verpreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
UV-bescherming :Nee
Materiaal :Asmofilcon A
Producent :EyeDefinition
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :2-Wekelijks
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Ik had vaak last van ontstoken ogen. En dit is erg afgenomen nadat ik de EyeDefinition Execellent Spheric gebruik. Bedankt!

 
Aan het laden...