ACUVUE®

ACUVUE®

De contactlenzen van Acuvue worden geproduceerd door Johnson & Johnson, een van de grootste contactlensproducten. Acuvue behoort tot de meest populaire contactlensmerken ter wereld. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen zij contactlenzen die passen bij jouw ogen, levensstijl en zichtcorrectiebehoeften.

Dankzij een uitgebreid assortiment heeft Acuvue contactlenzen voor bijna ieders unieke behoeften. De lenzen zijn verkrijgbaar als daglenzen, weeklenzen en maandlenzen die allen optimaal draagcomfort bieden. De lenzen corrigeren verschillende oogafwijkingen. Zo zijn er sferische lenzen, torische lenzen en multifocale lenzen. Acuvue lenzen bieden een perfecte oplossing voor bij ieder zicht. De populairste producten zijn de Acuvue Oasys, 1-Day Acuvue Moist en Acuvue Vita.

Acuvue lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan en je kunt je lenzen laten bezorgen bij een opticien bij jou in de buurt!.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Aan het laden...