Maandlenzen

Maandlenzen kunt u tot wel 30 opeenvolgende dagen dragen. Maandlenzen zijn speciaal ontworpen lenzen die de hele maand mee gaan. Na een maand (ongeveer 30 dagen) dragen dient u de lens te vervangen. Het is bij deze variant contactlenzen belangrijk om ze dagelijks goed te reinigen met lenzenvloeistof. Voor het slapen gaan doet u de lenzen uit. Maandlenzen zijn zachte lenzen en een voordelig alternatief voor daglenzen. Met slechts een paar heeft u een hele maand een scherp zicht. Maandlenzen zijn net als daglenzen, zuurstofdoorlatend en zachte contactlenzen en bieden een hoog draagcomfort. Dit maakt de maandlens de populairste contactlens in Nederland. Dankzij deze lenzen kun je lang genieten van lenzen zonder je zorgen te maken over het vervangen van de lenzen. Het meeste gemak en comfort haalt u uit de lenzen door ze daadwerkelijk iedere maand te vervangen zodat u kunt blijven genieten van de beste oogverzorging die je nodig hebt. 

Het onderhouden van maandlenzen is makkelijk. Wrijf uw maandlenzen zachtjes schoon met een multi-purpose vloeistof en bewaar ze in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Maandlenzen zijn in alle soorten verkrijgbaar. Ook zijn ze geschikt voor verschillende oogafwijkingen. Zo vindt u in ons assortiment sferische lenzen voor bijziendheid en verziendheid. Voor mensen met astigmatisme zijn er meerdere torische maandlenzen. Multifocale maandlenzen corrigeren presbyopie. Daarnaast vindt u ook kleurlenzen.

Voordelen van maandlenzen:

  • Maandlenzen zijn voordelig: deze contactlenzen zijn een stuk voordeliger dan daglenzen. Desondanks ervaart u altijd een scherp en helder zicht.
  • Maandlenzen zijn gemakkelijk: vervang de lenzen slechts 12 keer per jaar.
  • Vele merken verkrijgbaar: maandlenzen zijn erg populair en verkrijgbaar in vele A-merken. LensOnline biedt een uitgebreide keuze in maandlenzen.
  • Geschikt voor verschillende oogafwijkingen: sferische maandlenzen, torische maandlenzen en multifocale maandlenzen zijn allemaal verkrijgbaar. Daarnaast zijn er ook kleurlenzen met en zonder sterktes.
  •  

    Aan het laden...
    <