Biomedics XC 6 lenzen

4 4rating (6 beoordelingen)
  • Biomedics XC
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

OPGELET:
De producte van de Biomedics XC maandlens werd stopgezet door CooperVision. Neem contact op met je LensOnline opticien voor een gepast alternatief.

Biomedics XC (6 pack)

Het unieke asferische ontwerp van de Biomedics XC contactlenzen van Cooper Vision zorgt voor een hoog draagcomfort, beter zicht en een hoge gezichtsscherpte. De maandlens droogt niet snel uit en blijft tot aan het einde van de dag goed gehydrateerd. Hierdoor is de Biomedics XC contactlens ideaal om bijvoorbeeld bureauwerk mee te doen in een droge (airco) omgeving.

Extreem comfort

De Biomedics XC lens biedt extreem comfort door biologisch compatibel materiaal dat vocht aantrekt en een lage dehydratatie heeft. Hierdoor voelen de contactlenzen de hele dag gehydrateerd en comfortabel aan. Bovendien houdt het vuilafstotende oppervlakte de contactlenzen de hele dag schoon en gezond, wat zorgt voor uitermate scherp zicht. Dragers voor wie comfort heel belangrijk is, zullen uiterst tevreden zijn met deze revolutionaire lens.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Materiaal :Omafilcon A
UV-bescherming :Nee
Producent :CooperVision
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Maandelijks
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:4rating6 reviewsBeoordeling plaatsen
5

..

5

snelle levering, fijne lezen

4

super lenzen, voel ze echt niet zitten

3

goed

4

Zie superscherp met deze dingen

5

Omdat ik in de vis werk en vaak in koude droge omgevingen ben (lees koelcel) was ik bang dat ik snel last zou krijgen van droge ogen met lenzen lange tijd getwijfeld. Gelukkig nergens last van!

 
Aan het laden...