Biofinity

Biofinity

Biofinity contactlenzen van CooperVision corrigeren uw bij- of verziendheid. Het zijn uiterst comfortabele lenzen. Ze zijn ideaal voor langdurig gebruik, vooral als u snel last hebt van droge ogen. De contactlenzen moeten de hele dag comfortabel zitten, vanaf uw ochtendkoffie tot in de late uurtjes. Het oog is kwetsbaar en belangrijk en verdient daarom 24 uur per dag de beste zorg.

De contactlenzen van dit merk maken gebruik van de siliconen hydrogel die zorgen voor een hoge zuurstoftoevoer naar uw ogen. Hierdoor blijven de lenzen vochtig en kunt u ze heel de dag comfortabel dragen. Dit lenzenmerk biedt u het ultieme draaggemak dat u zoekt.

Dankzij de exclusieve Aquaform technologie laten de lenzen veel zuurstof door en trekken natuurlijke vocht aan. De gladde lens houdt vuil en andere vervuilende stoffen tegen. Zo heeft u helder zicht met een zachte lens die gezonder is voor uw ogen.

De hoogwaardige zachte Biofinity lenzen kunt u voordelig aanschaffen bij LensOnline.nl. Ook zijn torische lenzen (Biofinity Toric) voor astigmatisme en multifocale lenzen (Biofinity Multifocal) beschikbaar. Op onze site is een ruim assortiment aan contactlenzen te zien van dit vooruitstrevende lenzenmerk.

Eigenschappen van Biofinity contactlenzen:

  • Maandlenzen dienen maandelijks vervangen te worden
  • Lenzen blijven vochtig dankzij de Aquaform technology voor comfortabele ogen
  • Glad lensoppervlak dat eiwit aanslag en vuil afstoot voor scherp zicht
  • Beperkt verdroging tot een minimum door de vochtvasthoudende lenzen
  • Aan het laden...
    <