EyeDefinition

EyeDefinition

EyeDefinition is een Belgisch lenzenmerk. Het merk is ontstaan vanuit de behoefte van LensOnline om een sterk huismerk te creëren. Het resultaat is een sterk assortiment met een geschikte lens voor iedere leeftijdscategorie en ieder type mens. EyeDefinition ontwikkelt contactlenzen en lenzenvloeistof voor elke levensstijl. Jong of oud, sporter of huismus, EyeDefinition beschikt over de perfecte lens.

Het Belgische lenzenmerk biedt hoogwaardige kwaliteit contactlenzen en vloeistoffen voor een voordelige prijs. Voor de productie van de lenzen wordt alleen het beste materiaal gebruikt voor optimaal draagcomfort. De lenzen corrigeren corrigeren verziendheid en bijziendheid maar zijn ook beschikbaar voor mensen met astigmatisme en in een multifocale variant. De lenzenvloeistof kan worden gebruikt voor het grondig reinigen van EyeDefinition lenzen. Ook kun je er andere zachte lenzen perfect mee reinigen.

EyeDefinition lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Online lenzen kopen is heel gemakkelijk bij LensOnline.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een oogmeting of lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Aan het laden...