EyeDefinition

EyeDefinition

EyeDefinition is een Belgisch lenzenmerk. Het merk is ontstaan vanuit de behoefte vanuit LensOnline om een sterk huismerk te creeëren. Het resultaat is een sterk assortiment met een geschikte lens voor iedere leeftijdscategorie en ieder type mens. EyeDefinition ontwikkelt contactlenzen en lenzenvloeistof voor iedere persoon en situatie. Jong of oud, sporter of huismus, EyeDefinition beschikt over de perfecte lens.

EyeDefinition biedt hoogwaardige kwaliteit voor een voordelige prijs. De contactlenzen en lenzenvloeistof zijn van zeer hoge kwaliteit. Voor de lenzen wordt alleen het beste materiaal gebruikt voor optimaal draagcomfort. De lenzenvloeistof kan worden gebruikt voor het reinigen van EyeDefinition lenzen. Bekijk ons assortiment aan daglenzen, maandlenzen en vloeistoffen en vind de perfecte lens die bij u past.

EyeDefinition Active: een silicone hydrogel lens gemaakt van uniek materiaal dat vocht aantrekt en vasthoudt, zodat u door kunt gaan.

EyeDefinition Bio Sensitive: speciaal ontwikkelde contactlens voor wie veel tijd besteedt in ruimtes met airconditioning of veel beeldschermwerk doet. Dankzij de nieuwe PC Technology blijft de lens vochtig en comfortabel.

EyeDefinition Classic: zie beter, helderder en scherper met de classic contactlenzen.

EyeDefinition Extreme: lenzen gemaakt van een zeer zacht materiaal, waardoor u de lenzen bijna niet meer voelt. Het meest zuurstofdoorlatende maandlens.

EyeDefinition Intensive: een silicone hydrogel lens biedt de perfecte balans tussen vocht en zuurstof voor hoogwaardig draagcomfort.

Aan het laden...
<