Menicare Plus 125ml

5 5rating (4 beoordelingen)
  • Menicare Plus
€ 14 ,50
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
14,50 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 5 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

De Menicare Plus (125ml) lenzenvloeistof van Menicon is een must-have voor dragers van vormstabiele lenzen (harde contactlenzen). Deze lenzenvloeistof is een alles-in-één vloeistof die samen met Menicon Progent het ultieme reinigingsgemak biedt. Schone en hygiënische lenzen. Elke dag!

Menicare Plus (125ml)

MeniCare Plus lenzenvloeistof van Menicon is perfect voor het desinfecteren, reinigen, het verwijderen van proteïne, afspoelen en het bewaren van alle soorten harde vormvaste contactlenzen. De “No Rub”- formule bij deze een alles in één vloeistof is doeltreffend binnen 5 minuten. Menicare Plus 125ml is een must-have voor dragers van vormstabiele lenzen (harde contactlenzen). Het is een alles-in-één vloeistof die samen met Menicon Progent het ultieme reinigingsgemak biedt.

Vraag raad

Bij het overstappen naar een nieuwe lenzenvloeistof adviseren we altijd een opticien of optometrist te bezoeken. Iedereen reageert anders op lenzenvloeistoffen en deze kunnen irritaties en andere klachten veroorzaken. De Menicare Plus (125ml) lenzenvloeistof reinigt je weeklenzen, maandlenzen of jaarlenzen hygiënisch schoon en dat zorgt voor comfort voor je ogen. Lees altijd de handleiding van je lenzen vloeistof. Hierin staat hoe je deze dient te gebruiken. Daarnaast bevat de gebruiksaanwijzing meestal nuttige tips voor lenzendragers.

Menicare Plus (125 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Menicon
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Harde lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating4 reviewsBeoordeling plaatsen
4

Ik word altijd een beetje blij van de menicare verpakkingen! ook hele fijne vloeistof natuurlijk

5

Supersnel geleverd en hele fijne service! Kom zeker terug

5

Topvloeistof!

5

Gebruik dit samen met de Menicon Progent, nog nooit eerder zulke schone lenzen gehad!

 
Aan het laden...