Oté

Oté

Al meer dan 30 jaar produceert Oté Group innovatieve contactlensverzorging producten. De producten bestaan uit lenzenvloeistoffen, oogdruppels en oogsprays.

Oté Optics heeft in 1979 haar intrede gedaan in de Nederlandse markt door het importeren van contactlensvloeistoffen. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een bekend fenomeen in de optiekbranche. Oté Optics staat gelijk aan kwaliteit, groei en differentiatie.

Oté lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan voor internetprijzen. Contactlenzen online bestellen is heel gemakkelijk bij Lensonline.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.

Aan het laden...
<