Silicone Hydrogel lenzen

Wat zijn silicone hydrogel lenzen?

Silicone hydrogel lenzen zijn zachte lenzen gemaakt van siliconenhydrogel materiaal. Hierdoor hebben de lenzen een hogere zuurstofdoorlaatbaarheid dan normale lenzen van hydrogel materiaal. Het materiaal maakt het dragen van lenzen een stuk comfortabeler. 

Contactlenzen van siliconenhydrogel zijn dun, flexibel en zacht op de ogen. Daarnaast houden de lenzen meer vocht vast dan reguliere lenzen en bieden ze extra zuurstof door de silicone. Hiermee laten silicone hydrogel lenzen tot wel vijf keer meer zuurstof door dan reguliere contactlenzen. Dit maakt de lenzen een uitstekend alternatief voor traditionele hydrogellenzen.

Welke soorten silicone hydrogel lenzen zijn er?

Siliconenhydrogel is een populair materiaal en wordt daardoor veel gebruikt door fabrikanten. Hierdoor zijn de lenzen geschikt voor verschillende oogafwijkingen. Je kunt kiezen uit sferische-, multifocale-, torische-, en gekleurde silicone hydrogel lenzen.

Wanneer silicone hydrogel lenzen kiezen?

Met name dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid zijn silicone hydrogel contactlenzen zeer geschikt voor lensdragers die vaak last hebben van droge ogen. De lenzen bieden hoogwaardig draagcomfort, doordat de lenzen extra zuurstof doorlaten en omdat ze minder snel droog aanvoelen. Een bijkomend voordeel is dat je ogen gezonder zullen aanvoelen.

Wat kosten silicone hydrogel lenzen?

Vanwege de geavanceerde technologie zijn de lenzen iets duurder dan reguliere lenzen. Wel profiteer je van alle voordelen die de lenzen je bieden. Voor de meest actuele prijzen van multifocale lenzen kun je ons uitgebreide aanbod van bekende merken bekijken. 

Onze populairste silicone hydrogel lenzen

Bekijk onze best verkochte lenzen van siliconenhydrogel hieronder:

  1. Acuvue Oasys 
  2. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe 
  3. Biofinity

Waar silicone hydrogel lenzen kopen?

Siliconenhydrogellenzen kun je voordelig online bestellen. Wanneer je weet welke sterkte je nodig hebt kun je je lenzen voordeliger online bestellen en worden ze snel bij je thuis geleverd.

Silicone hydrogel lenzen online bestellen

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Maak een afspraak voor een lenscontrole bij een opticien bij jou in de buurt. Bestel je lenzen gemakkelijk online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Heb je meer informatie nodig over het online bestellen van contactlenzen? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Aan het laden...