Biomedics All In One 6 maanden 3x360ml

5 5rating (2 beoordelingen)
  • Biomedics All In One 6 maanden
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Het Biomedics All-In-One voordeelpakket van CooperVision is een ideaal onderhoudsproduct voor alle zachte week-en maandlenzen. Dit voordeelpakket bevat 3 x 350ml + 2 lenshouders. Met deze producten kan je weer een half jaar verder.

Het Biomedics All-In-One half jaar pakket van Ocular Sciences is een ideaal onderhoudsproduct voor alle zachte maandlenzen. Bevat 3 x 350ml + 2 lenshouders.

Biomedics All In One 6 maanden (3x360ml)

Het Biomedics All-In-One half jaar voordeelpakket is een alles-in-één lenzenvloeistof. De vloeistof spoelt je lenzen niet alleen. Ze desinfecteert, bewaart én herbevochtigt ze ook. Zo kan je een half jaar lang rekenen op schone en hygiënische contactlenzen. Je hoeft je niet meer bezig te houden met verschillende lenzenvloeistoffen. Vanaf nu heb je genoeg met één vloeistof die alles voor je lenzen doet.

Alles in één

Het Biomedics all-in-one verzorgingssysteem is samengesteld uit polyhexamethyleen biguanide (0,0001%), poloxameer (0,05%) hydroxypropylmethylcellulose (0,15%) en dinatrium edetaat (0,02%). Een ideale vloeistof om je maandlenzen mee te onderhouden. Voor meer informatie over deze Biomedics lenzenvloeistof kan je steeds terecht bij je opticien of optometrist. Zij kunnen je helpen bij het uitzoeken van de juiste lenzenvloeistof voor jouw ogen en lenzen.

Bestel Biomedics All In ONe 6 maanden bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :CooperVision
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating2 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Fijne vloeistof. Gebruik en bestel deze altijd samen met mijn Eyedefinition contactlenzen. Lekker voordelig!

5

Goed compleet pakket, zitten goede stevige lensdoosjes bij

 
Aan het laden...