1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 180 lenzen

5 5rating (7 beoordelingen)
  • 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
€ 155 ,00
/Doosje
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300

Kies je hoeveelheid lenzen

90 lenzen
Bespaar €10,00
180 lenzen
Bespaar €25,00
 
R
L
Radius/bc
Diameter
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,5
Diameter
14,50
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
Radius/bc
8,5
Diameter
14,50
Sterkte
Cylinder
As
Aantal
155,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 5 werkdag(en)
Hou rekening met een langer levertermijn dan normaal
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (180 lenzen) zijn torische lenzen. Deze contactlenzen van Johnson & Johnson zijn ontwikkeld om helder en stabiel zicht te combineren met het comfort en gemak van daglenzen. Het speciale design gebruikt elke keer dat je knippert om de lens te stabiliseren.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (180 lenzen)

Deze Acuvue daglenzen zijn ontwikkeld voor mensen met astigmatisme. Bij torische lenzen is stabiliteit erg belangirijk en deze lenzen kunnen dat leveren. Het Eyelid Stabilised Design2 gebruikt namelijk de natuurlijke knipperkracht om de lens keer op keer te stabiliseren. De LACREON technologie met een bevochtigingsmiddel verweven in de lens, vormt een langdurige laag van vocht voor uitstekend draagcomfort. Ook beschikken deze lenzen over een UV-filter om de ogen te beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Let op! Dit is geen vervanging voor een zonnebril.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Met het EyeLid Stabilised Design heb je gedurende de hele dag stabiel zicht, ook bij bewegingen van het hoofd en de ogen.
  • Het dragen van daglenzen is gemakkelijk doordat je ze niet hoeft te reinigen, maar elke ochtend een nieuwe set lenzen indoet. Hierdoor zijn de lenzen ook hygiënischer, omdat ze niet veel gehanteerd hoeven te worden.
  • Deze torische lenzen geven stabiel en helder zicht. Dankzij het unieke design worden de lenzen gestabiliseerd wanneer jij knippert.
  • Dankzij het ingebouwde UV-filter worden jouw ogen beschermd tegen de schadelijke zon. Let op! Dit is geen vervanging van een zonnebril.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (180 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :180 Lenzen
Materiaal :Balafilcon A
UV-bescherming :Ja
Producent :Johnson & Johnson
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Dagelijks
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating7 reviewsBeoordeling plaatsen
5

het beste merk

5

De lenzen zitten de hele dag goed en ik krijg geen droge ogen in de avond. Ik draag acuvue moist for astigmatism al jaren. Toen ik een nieuw sterkte kreeg aangemeten van de opticien, raadde hij mij andere lenzen aan, omdat de basiscurve dichter bij mijn nieuwe waarde lag. Vond deze echter helemaal niet prettig. Kreeg er droge ogen van. Toen ik weer terug ging op Acuvue, merkte ik echt het verschil. Dus ik blijf bij dit merk nu en raad het iedereen met droge, gevoelige ogen aan!

4

Prettige lenzen voor de droge ogen :)

5

TOP!

5

Voor overgevoelige ogen zijn deze lenzen perfect voor mij!

5

Echte aanrader deze lenzen!

4

Zie volgens mij veel scherper met deze lenzen!

 
Aan het laden...