Miru 1day UpSide 30 lenzen

  • Miru 1day UpSide
€ 27 ,50
/Doosje
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
 
R
L
Radius/bc
Diameter
Sterkte
Aantal
Radius/bc
8,4
Diameter
14,20
Sterkte
Aantal
Radius/bc
8,4
Diameter
14,20
Sterkte
Aantal
Comfort druppels
27,50 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 3 - 6 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving
De Miru 1 Day UpSide daglens van Menicon is compleet nieuw in de Miru serie! Het is de eerste en enige Silicone Hydrogel daglens met Smart Touch technologie. Door de Smart Touch technologie haal je de contactlenzen gemakkelijk en op een hygiënische manier uit de verpakking. Naast gemak biedt deze lens hoog draagcomfort en bescherming tegen UV stralen.

Miru 1 Day UpSide (30 daglenzen)

Dankzij de nieuwe Smart Touch technologie kun je de lens zonder vuil of bacteriën in je oog doen. De lenzen zitten namelijk ondersteboven in de verpakking, waardoor je ze niet hoeft aan te raken aan de binnenkant. Doordat 2 innoverende technieken zijn gecombineerd, de MeniSilk Air en de NanoGloss Pro, bieden de Miru 1 Day UpSide daglenzen je zeer helder beeld en ultiem draagcomfort!

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Doordat de Miru 1 Day Upside daglens is gemaakt van het Silicone Hydrogel materiaal, gaat er veel zuurstof door naar je ogen. Door een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid vermijd je last van geïrriteerde of droge ogen. De innovatieve Smart Touch technologie maakt dat je de lenzen op een zeer hygiënische en makkelijke manier uit de verpakking kunt halen. Doordat de lens ondersteboven in de verpakking zit kan er geen vuil op komen. Deze Silicone Hydrogel lenzen zijn gemaakt op basis van 2 vernieuwende technologieën. Door de MeniSilk Air technologie krijgen je ogen veel zuurstof door en blijven je ogen daarnaast zeer goed gehydrateerd. Doordat het design is gebaseerd op de NanoGloss Pro technologie heeft de lens een superglad oppervlak. Hierdoor blijven de lenzen heel comfortabel zitten. Met de Miru 1 Day Upside daglenzen voelt het alsof je geen lenzen draagt!

Miru 1 Day Upside bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien voor internetprijzen en bestel je lenzen online.
Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :30 Lenzen
UV-bescherming :Nee
Materiaal :Midafilcon A
Producent :Menicon
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Dagelijks
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:0rating0 reviewsBeoordeling plaatsen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product.

 
Aan het laden...
<