EyeDefinition 1-Day Classic 55 Extra 90 lenzen

5 5rating (5 beoordelingen)
  • EyeDefinition 1-Day Classic 55 Extra
Originele merken
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 085-4874300 (8:30 tot 17:00)
Dit product is helaas niet meer leverbaar. Neem contact op met één van onze partner opticiens voor een alternatief product.
Goed nieuws! Er is een verbeterd product beschikbaar!
Originele merken
Scherp geprijsd
Afhalen of bezorgen
Info-lijn: 085-4874300 (8:30 tot 17:00)
Omschrijving

De EyeDefinition 1 Day Classic Extra (90 pack) lenzen zijn uitermate comfortabele daglenzen door de 'Aqua-attract' technologie. Deze luxe daglenzen bieden een perfect draagcomfort en een goede hydratatie van de ogen, de hele dag lang!

EyeDefinition 1 Day Classic Extra 90 pack daglenzen zijn uitermate comfortabel door de 'aqua-attract' technologie. Deze luxe daglenzen bieden perfect draagcomfort, de hele dag!

EyeDefinition 1-Day Classic 55 Extra (90 lenzen)

Dankzij een gepatenteerd proces met het revolutionaire bestanddeel 'Aqua Attract', biedt deze nieuwe daglens EyeDefinition 1-Day Classic 55 Extra de hele dag lang een ongeëvenaard superieur draagcomfort. Het unieke bestanddeel , een natuurlijk ingrediënt met waterbindende en vochtregulerende deeltjes, zorgt ervoor dat het water beter aan de lens hecht gedurende de hele draagperiode. Ben je op zoek naar een contactlens die je een scherp zicht garandeert, gezond en veilig is voor de ogen én maximaal draagcomfort biedt? Dan is de EyeDefinition 1-Day Classic 55 Extra lens zeker iets voor jou!

Dagelijks comfort

Vind jij dagelijkse hygiëne (en dagelijks schone lenzen) ook zo belangrijk? Dan is de EyeDefinition 1-Day Classic 55 Extra zeker iets voor jou! De contactlenzen zijn namelijk ideaal voor mensen die graag elke dag beginnen met een nieuwe, hygiënische contactlens. Je hoeft je niet meer bezig te houden met het reinigen van de lens. Aan het einde van de dag gooi je je gebruikte lens weg en de volgende dag kan je beginnen met een nieuwe frisse lens!

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :90 Lenzen
Materiaal :Ocufilcon B
UV-bescherming :Ja
Producent :EyeDefinition
Lenstype :Sferische lenzen
Draagtijd :Dagelijks
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
4

Ik vind hygiëne erg belangrijk en daarom zijn deze daglenzen zeker een aanrader !

4

Ik vind hygiëne erg belangrijk en daarom zijn deze daglenzen zeker een aanrader !

5

Ideaal een grote verpakking. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

5

Lenzen zijn een echte uitkomst! Vind het ideaal ook zo'n voordeelverpakking: lekker goedkoop en voldoende lenzen in huis om een hele tijd vooruit te gaan!

5

Vertrouwde kwaliteit van EyeDefinition!

 
Aan het laden...