EyeDefinition Intensive Toric 6 lenzen

5 5rating (6 beoordelingen)
  • EyeDefinition Intensive Toric
GRATIS thuislevering
Info-lijn: 085-4874300
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
GRATIS thuislevering
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

De EyeDefinition Intensive Toric (6 pack) contactlenzen zijn enorm comfortabele lenzen voor mensen met een cilindrische afwijking (astigmatisme). Deze lens biedt UVA en UVB (UV) bescherming en corrigeert de cilinder. De EyeDefinition Intensive Toric lenzen bieden ultiem draagcomfort door het stabiliseren van de contactlens aan de hand van de nieuwste technologie.

EyeDefinition Intensive Toric (6 lenzen)

De EyeDefinition Intensive Toric (6 pack) torische contactlenzen hebben een toegevoegde ballastzone, die de stabilisatie van de lens optimaliseert en de lens rotatie vermindert. Daarnaast heeft de EyeDefinition Intensive Toric een vernieuwde randafwerking voor een verhoogd draagcomfort.

Ultiem comfort

De EyeDefinition Intensive Toric torische maandlenzen zijn de nieuwe comfortabele silicone hydrogel lenzen met 'aquaform'. Hiermee biedt de lens een perfect balans tussen vocht en zuurstof. De lenzen blijven continu gehydrateerd door de gepatenteerde 'Aquaform'-technologie. Zo zult u met deze maandlenzen genieten van scherp zicht in combinatie met het hoogst mogelijke draaggemak.

UV filter

Naast het corrigeren van de cilinder, blokkeren de EyeDefinition Intensive Toric contactlenzen ook een zeer groot deel van de schadelijke zonnestraling met een ingebouwde UV filter. Hierdoor is deze lens geschikt voor mensen met lichtovergevoeligheid of mensen die snel last krijgen van droge ogen in zonnige omgevingen. Let op: UV absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor zonnebrillen. Ze bedekken de ogen niet geheel. Vraag hierover meer informatie bij uw opticien of optometrist.

EyeDefinition Intensive Toric (6 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Materiaal :Comfilcon A
UV-bescherming :Nee
Producent :EyeDefinition
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Maandelijks
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating6 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Prima

5

Ben zeer tevreden

5

Deze lenzen zijn perfect voor mijn ogen. Bedankt voor de goede service!

5

Helemaal top!

5

Goede fijne torische lenzen.

5

Hele dag door gehydrateerde ogen.

 
Aan het laden...