Focus Dailies Toric 30 lenzen

5 5rating (6 beoordelingen)
  • Focus Dailies Toric
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Opgelet: de productie van deze contactlens wordt stopgezet. Op aanbevelen van de leverancier mogen we de DAILIES AquaComfort Plus Toric aanbieden.

Focus Dailies All Day Toric (30 pack) van Alcon (CIBAVision) zijn zeer populaire en breed geadviseerde lenzen voor mensen met een torische afwijking (cilinder).

Focus Dailies Toric (30 lenzen)

De Focus Dailies Toric 30PK contactlens van Alcon (CIBAVision) is 's werelds eerste wegwerpdaglens voor mensen met Astigmatisme. De contactlenzen corrigeren de cilinder in combinatie met het gekende comfort van de gewone Focus Dailies lenzen. De lens is daarnaast ook gemakkelijk te gebruiken als reservelens als afwisseling met een bril of om op vakantie mee te nemen. Zo heb je steeds een optimaal zicht met astigmatische correctie.

Dagelijks comfort

Focus Dailies Toric lenzen zijn een ideale optie voor wie voor het eerst contactlenzen wil proberen en zeker voor wie de lenzen wil afwisselen met een bril (bijvoorbeeld tijdens het sporten, uitgaan, op reis, etc.) Dailies zitten verpakt in individuele blisters, die je moeiteloos openmaakt. Aangezien je telkens met een nieuw, steriel paar lenzen begint zijn ze superhygiënisch. Vermits de Focus Dailies Toric lenzen na een dag dragen worden weggegooid. Geen gedoe meer met lenzenvloeistof en het opbergen van je lenzen. Je start telkens met een nieuw, fris paar lenzen.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :30 Lenzen
Materiaal :Vifilcon A, Nelfilcon A
UV-bescherming :Nee
Producent :Alcon
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Dagelijks
Lensmateriaal :Hydrogel
Verwante producten
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating6 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Ben zo blij met de goede en snelle service van lensonline

5

Zo fijn daglenzen

3

Ik vind daglenzen niet fijn. Jammer, heb het geprobeerd

5

Ideale lenzen voor mensen die sporten!

5

Lenzen blijven de hele dag goed op mijn oog zitten.

4

Blij dat ik van maandlenzen ben overgestapt op daglenzen. het scheelt niet alleen gedoe, maar mijn ogen voelen ook veel prettiger aan!

 
Aan het laden...
<