Focus Dailies Toric 30 lenzen

4 4rating (13 beoordelingen)
  • Focus Dailies Toric
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Opgelet: de productie van deze contactlens is stopgezet. Op aanbevelen van de leverancier mogen we de DAILIES AquaComfort Plus Toric aanbieden.

Focus Dailies All Day Toric (30 pack) van Alcon (CIBAVision) zijn zeer populaire en breed geadviseerde lenzen voor mensen met een torische afwijking (cilinder).

Focus Dailies Toric (30 lenzen)

De Focus Dailies Toric 30PK contactlens van Alcon (CIBAVision) is 's werelds eerste wegwerpdaglens voor mensen met Astigmatisme. De contactlenzen corrigeren de cilinder in combinatie met het gekende comfort van de gewone Focus Dailies lenzen. De lens is daarnaast ook gemakkelijk te gebruiken als reservelens als afwisseling met een bril of om op vakantie mee te nemen. Zo heb je steeds een optimaal zicht met astigmatische correctie.

Dagelijks comfort

Focus Dailies Toric lenzen zijn een ideale optie voor wie voor het eerst contactlenzen wil proberen en zeker voor wie de lenzen wil afwisselen met een bril (bijvoorbeeld tijdens het sporten, uitgaan, op reis, etc.) Dailies zitten verpakt in individuele blisters, die je moeiteloos openmaakt. Aangezien je telkens met een nieuw, steriel paar lenzen begint zijn ze superhygiënisch. Vermits de Focus Dailies Toric lenzen na een dag dragen worden weggegooid. Geen gedoe meer met lenzenvloeistof en het opbergen van je lenzen. Je start telkens met een nieuw, fris paar lenzen.

Focus Dailies Toric (30 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :30 Lenzen
Materiaal :Vifilcon A, Nelfilcon A
UV-bescherming :Nee
Producent :Alcon
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Dagelijks
Lensmateriaal :Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:4rating13 reviewsBeoordeling plaatsen
5

TOP!

5

Ben zo blij met de goede en snelle service van lensonline

5

Eerst voor een meting bij van Maalsen Optiek langs geweest en heb daarna besteld via de site. Werkt perfect!

5

Zo fijn daglenzen

5

Deze Focus Dailies All Day Toric contactlenzen zijn erg fijn. Sinds ik ze draag heb ik nauwelijks meer last van vermoeide en droge ogen.

4

Sinds ik deze lenzen heb wil nooit iets anders meer

3

Ik vind daglenzen niet fijn. Jammer, heb het geprobeerd

3

Lenzen waren niet geschikt voor mijn ogen, uiteindelijk naar de specialist gegaan en hebben zij een andere type lens aangemeten.

5

Ideale lenzen voor mensen die sporten!

4

Heb nu veel minder last van droge ogen

5

Lenzen blijven de hele dag goed op mijn oog zitten.

4

Blij dat ik van maandlenzen ben overgestapt op daglenzen. het scheelt niet alleen gedoe, maar mijn ogen voelen ook veel prettiger aan!

5

Prettige lenzen snel geleverd!

 
Aan het laden...