Focus Dailies Toric 90 lenzen

4 4rating (7 beoordelingen)
  • Focus Dailies Toric
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
In ons streven naar optimaal draagcomfort zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten. Daarom hebben we samen met onze opticiens besloten om dit product niet meer aan te bieden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Opgelet: de productie van deze contactlens wordt stopgezet. Op aanbevelen van de leverancier mogen we de DAILIES AquaComfort Plus aanbieden.

Focus Dailies All Day Toric (90 pack) torische daglenzen zijn zeer comfortabele contactlenzen die de cilinderafwijking (astigmatisme) corrigeren.

Focus Dailies Toric (90 lenzen)

De Focus Dailies Toric (90 pack) contactlens van Alcon (CIBAVision) is 's werelds eerste wegwerpdaglens voor mensen met Astigmatisme. De contactlenzen corrigeren de cilinder in combinatie met het gekende comfort van de gewone Focus Dailies lenzen. De lens is daarnaast ook gemakkelijk te gebruiken als reservelens als afwisseling met een bril of om op vakantie mee te nemen. Zo heb je steeds een optimaal zicht met astigmatische correctie.

Dagelijks comfort

Focus Dailies Toric lenzen zijn een ideale optie voor wie voor het eerst contactlenzen wil proberen en zeker voor wie de lenzen wil afwisselen met een bril (bijvoorbeeld tijdens het sporten, uitgaan, op reis, etc.) Dailies zitten verpakt in individuele blisters, die je moeiteloos openmaakt. Aangezien je telkens met een nieuw, steriel paar lenzen begint zijn ze superhygiënisch. Vermits de Focus Dailies Toric lenzen na een dag dragen worden weggegooid. Geen gedoe meer met lenzenvloeistof en het opbergen van je lenzen. Je start telkens met een nieuw, fris paar lenzen.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :90 Lenzen
Materiaal :Balafilcon A, Nelfilcon A
UV-bescherming :Nee
Producent :Alcon
Lenstype :Torische lenzen
Draagtijd :Dagelijks
Lensmateriaal :Hydrogel
Verwante producten
Beoordelingen
Beoordelingen:4rating7 reviewsBeoordeling plaatsen
5

TOP!

5

Eerst voor een meting bij van Maalsen Optiek langs geweest en heb daarna besteld via de site. Werkt perfect!

5

Deze Focus Dailies All Day Toric contactlenzen zijn erg fijn. Sinds ik ze draag heb ik nauwelijks meer last van vermoeide en droge ogen.

4

Sinds ik deze lenzen heb wil nooit iets anders meer

3

Lenzen waren niet geschikt voor mijn ogen, uiteindelijk naar de specialist gegaan en hebben zij een andere type lens aangemeten.

4

Heb nu veel minder last van droge ogen

5

Prettige lenzen snel geleverd!

 
Aan het laden...
<