EyeDefinition Sensitive Flight Pack

5 5rating (1 beoordelingen)
  • EyeDefinition Sensitive Flight Pack
€ 17 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
17,00 Inc. BTW (€18,89 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Met het EyeDefinition SENSITIVE Plus Multi Purpose Solution Flight Pack heb je altijd je favoriete lenzenvloeistof bij de hand. Dit complete reispakket is toegestaan als handbagage in het vliegtuig en wordt geleverd met lenzenvloeistof, oogdruppels en extra lenshouders zodat je de lenzen veilig en vertrouwd mee kunt nemen, waar je ook gaat. 

EyeDefinition Sensitive Plus MPS Flight Pack

Ga je binnenkort op vakantie? Neem dan zeker de EyeDefinition Sensitive Plus Flight Pack mee in je handbagage. Dankzij dit compacte reispakket hoef je geen grote flessen lenzenvloeistof mee te nemen op reis. De Flight Pack bevat namelijk jouw favoriete lenzenvloeistof, maar in een kleinere hoeveelheid. Dankzij de beperkte inhoud van beide flesjes (100ml) is het toegestaan om de Flight Pack mee te nemen in je handbagage. Bovendien krijg je ook Senstive Plus oogdruppels tegen droge en vermoeide ogen! Perfect voor in het vliegtuig of in de auto.

De innovatieve EyeDefinition Sensitive Plus heeft naast grondige proteïne verwijdering, een dubbele antibacteriële werking. Door de toevoeging van hoogwaardig Hyaluronaat biedt de EyeDefinition vloeistof een sensationeel hoog draagcomfort. De vloeistof is daarmee ideaal voor alle type zachte lenzen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Dankzij het handige reispakket kun je jouw favoriete lenzenvloeistof gemakkelijk meenemen op reis. De kleine verpakking mag namelijk gewoon mee in de handbagage van het vliegtuig.
  • Naast lenzenvloeistof bevat het reispakket ook oogdruppels. Ideaal voor wanneer je last krijgt van droge of vermoeide ogen tijdens de vlucht of voor in de auto wanneer de airconditioning aan staat.
  • De lenzenvloeistof beschikt over een proteïneverwijderaar en dubbele anti-bacteriële werking. Zo heb je elke dag weer schone lenzen.
  • Dankzij het hyaluronaat biedt de lenzenvloeistof een uitzonderlijk draagcomfort voor alle typen zachte lenzen.
  • Alles-in-een lenzenvloeistof voor het reinigen, hydrateren, desinfecteren en bewaren van zachte contactlenzen.

Inhoud EyeDefinition Sensitive Plus MPS Flight Pack 

  • 2 x 100 ml Sensitive Plus Multi Purpose Solution
  • 1 x Sensitive Plus Comfort Tears
  • 2 x Lenshouder

EyeDefinition Sensitive Plus MPS Flight Pack bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :EyeDefinition
Vloeistoftype :Oogdruppels, Alles-in-één vloeistof
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Nu kan ik mijn favoriete lenzenvloeistof ook meenemen op vakantie, handig!

 
Aan het laden...