Acuvue Oasys for Presbyopia 12 lenzen

5 5rating (5 beoordelingen)
  • Acuvue Oasys for Presbyopia
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Door een productie probleem kan de fabrikant dit product niet leveren en daardoor is dit helaas tijdelijk niet beschikbaar. Indien er een vervangproduct wordt aanbevolen door onze opticiens, kan je dat hieronder vinden.
Goed nieuws! Onze opticiens hebben zorgvuldig het volgende product voor jou uitgekozen:
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

De Acuvue Oasys for Presbyopia contactlenzen van fabrikant Johnson & Johnson zijn multifocale contactlenzen die ouderdomsverziendheid (presbyopie) corrigeren. Vanwege de speciale Hydraclear technologie zul je optimaal genieten wanneer je deze comfortabele lenzen in hebt. Je geniet dagelijks van een frisse blik en een paar gezonde ogen.

Acuvue Oasys for Presbyopia (12 lenzen)

De Acuvue Oasys for Presbyopia lenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen die vaak last hebben van droge ogen. De lenzen zijn ontwikkeld met de Hydraclear technologie wat ervoor zorgt dat lenzen goed blijven functioneren in ruimtes met airconditioning, stoffige kantoren en bij lang computeren. Het inventieve Stereo precision ontwerp zorgt voor duidelijk zicht op elke afstand zelfs bij weinig licht.

Speciaal UV-filter

De Acuvue Oasys contactlenzen bevatten een ingebouwd UV-filter dat je ogen extra beschermt tegen schadelijke UVA en UVB (UV) straling. Dit maakt de lenzen uitermate geschikt voor personen die last ervaren van licht en hierdoor geïrriteerde en/of droge krijgen. Let op! De lenzen bedekken niet het hele oog, daarom is het altijd belangrijk om een zonnebril te blijven dragen. Raadpleeg een oogspecialist voor meer informatie over de bescherming van uw ogen tegen UV straling.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • De lenzen corrigeren presbyopie.
  • De lenzen zorgen voor ultiem draaggemak in elke omgeving.
  • Het Stereo precision ontwerp zorgt voor duidelijk zicht op elke afstand zelfs bij weinig licht.
  • De contactlens bevat een ingebouwd UV-filter.

Acuvue Oasys for Presbyopia (12 lenzen) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Verpakkingshoeveelheid :6 Lenzen
Materiaal :Senofilcon A
Producent :Johnson & Johnson
Lenstype :Multifocale lenzen
Draagtijd :2-Wekelijks
Lensmateriaal :Silicone-Hydrogel
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating5 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Even wennen, maar veel fijner dan altijd een leesbril meenemen of weer eens ergens vergeten !

5

Prima lenzen die altijd op tijd worden geleverd. Al meerdere jaren een trouwe en tevreden klant.

5

Goede service en ik heb geen droge ogen meer.

5

Ik moet op mijn werk altijd lang achter de computer zitten en met deze lenzen hou ik dat eindelijk vol. Voorheen kreeg ik namelijk altijd droge ogen. Nu nergens last meer van!

5

Deze lenzen werden mij aangeraden door mijn oogspecialist en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Eindelijk heb ik weer de mogelijkheid om scherp te zien en ze zitten ook nog eens de hele dag comfortabel. Zeker een aanrader!

 
Aan het laden...