Biotrue 6 maanden 3x300ml

5 5rating (2 beoordelingen)
  • Biotrue 6 maanden
€ 34 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
34,00 Inc. BTW (€37,78 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS levering bij jouw LensOnline opticien
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving
De nieuwe Biotrue (3 x 300 ml) lenzenvloeistof van Bausch & Lomb is speciaal ontwikkeld voor de silicone hydrogel generatie van zachte lenzen. Deze vloeistof resembleert je eigen traanvocht en maakt gebruik van een natuurlijke bevochtiger op je ogen. Voor het bevochtigen van alle types silicone hydrogel lenzen.

Biotrue 6 maanden (3x300ml)

Deze all-in-one lenzenvloeistof van Bausch & Lomb is speciaal ontwikkeld voor de optimale reiniging, bewaring en bevochtiging van alle types silicone hydrogel lenzen. In een wereld waarin mensen steeds minder slapen en steeds langer achter de computer zitten wordt het bij het dragen van zachte contactlenzen steeds lastiger om de ogen gezond en fit te houden. Biotrue verzorgt je ogen zoals je eigen traanvocht dat zou doen door gebruik te maken van een natuurlijke bevochtiger.

Natuurlijke bevochtiger

De nieuwe lenzenvloeistof Biotrue van Bauch & Lomb werkt op dezelfde manier als je eigen ogen. Deze multi purpose vloeistof bevat een bevochtigingsmiddel dat van nature aanwezig is in het oog en waarvan de PH-waarde gelijk is aan die van natuurlijke tranen. Hierdoor houdt het product functionele proteïnen in de tranen actief en bevochtigt het je ogen tot wel 20 uur. Raadpleeg je opticien of optometrist voor meer informatie over de Biotrue lenzenvloeistof. Op LensOnline vindt u een ruim assortiment aan lenzen en lenzenvloeistoffen. Bekijk het ruime assortiment en bestel eenvoudig op onze website. 

Specificaties
Producent :Bausch + Lomb
Vloeistoftype :Alles-in-één vloeistof
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating2 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Ik heb best wel snel last van gevoelige ogen en vond het erg moeilijk om een goed onderhoudsproduct te vinden. Na aanraden van mijn opticien deze gevonden en ik wil niet anders meer!

4

Heel tevreden over deze vloeistof

 
Aan het laden...
<