Blink Contacts 10ml

5 5rating (3 beoordelingen)
  • Blink Contacts
€ 12 ,00
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
12,00 Inc. BTW
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Blink Contacts (10ml) oogdruppels van AMO zijn de nieuwe generatie oogdruppels voor lenzendragers. Blink Contacts biedt een uitstekende bevochtiging en een langdurige verfrissing voor de ogen. Ook in omgevingen met pollen, stof, wind en koude. De druppels zijn ook te gebruiken bij irritatie bij computergebruik en/of oververmoeidheid.

Blink Contacts (10ml) van AMO is de nieuwe generatie oogdruppels voor contactlensdragers. Ze bevochtigen je ogen en geven langdurige verfrissing. Perfect tegen branderige ogen of irritaties.

Blink Contacts (10ml)

Blink Contacts oogdruppels zorgen voor nieuwe frisheid en vochtigheid bij vermoeide of geïrriteerde ogen door omgevingsfactoren. Daarbij moet je denken aan: verwarmingslucht en klimaatbeheersing lang vermoeiend computergebruik luchtverontreiniging omgevingsfactoren zoals pollen,stof wind en koude blink contacts beschermen je ogen tegen omgevingsfactoren en oververmoeidheid. Eenmaal knipperen en je ogen zijn weer fris!

Een natuurlijk fris gevoel

Blink Contacts oogdruppels van AMO werken samen met de natuurlijke tranen van het oog om een fris gevoel te geven. De druppels kunnen zowel op lenzen als op ogen zonder lenzen worden aangebracht. Lees voor gebruik de bijsluiter. Deze bevat nuttige informatie voor gebruikers van de oogdruppels.

Blink Contacts (10ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Johnson & Johnson
Vloeistoftype :Oogdruppels
Houdbaarheid :2 Maanden
Conserveermiddel :Ja
Vloeistof voor :Zachte lenzen, Harde lenzen
Producttype :Oogdruppels
Oogaandoening :Vermoeide ogen, Lensdragers, Droge ogen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating3 reviewsBeoordeling plaatsen
4

Hoewel deze druppels misschien ietsje duurder zijn, zijn ze het meer dan waard! Geven echt meteen een supergevoel!

5

Al een aantal vloeistoffen geprobeerd, maar vind dit toch echt de beste!

5

Fijne vloeistof, gemakkelijk te doseren en maken mijn lenzen grondig schoon

 
Aan het laden...