• Blink Intensive Tears
€ 9 ,90
Originele merken
Gratis verzending naar opticiens
Info-lijn: 085-4874300 (8:30 tot 17:00)
Aantal:
9,90 Inc. BTW (€900,00 / liter)
Verwachte levertijd: 2 - 4 werkdag(en)
Originele merken
Gratis verzending naar opticiens
Info-lijn: 085-4874300 (8:30 tot 17:00)
Omschrijving
Blink Intensive Tears oogdruppels (10ml) van AMO bieden je onmiddellijk comfort door meer dan 60 minuten vocht in het oog vast te houden. De oogdruppels verlossen je hierdoor van rode en droge ogen. Je ogen worden weer vochtig en voelen prettig aan.

Blink Intensive Tears oogdruppels (10ml) geven je direct comfort door meer dan 60 minuten vocht in het oog vast te houden en je van rode, droge ogen te verlossen.

Blink Intensive Tears (10ml)

Vermindering van oogtraanvocht kan verschillende oorzaken hebben. Droge lucht en vermoeidheid door lang lezen of door naar het computerscherm te staren zijn de meest voorkomende oorzaken. Hierdoor voelen je ogen snel droog, jeukerig of zelfs geïrriteerd aan. De Blink Intensive Tears (10ml) oogdruppels zorgen voor een duurzame verbetering van de natuurlijke hydratatie van je ogen. Deze reinigende oogdruppels zorgen tijdens het dragen van lenzen voor een helderder en comfortabeler zicht.

Beschermende oogdruppels

De Blink Intensive Tears oogdruppels van AMO zijn beschermende oogdruppels met een langdurige werking om het gevoel van droge, geïrriteerde en/of vermoeide ogen te verminderen. Ook bij pollen, stof of wind zullen de oogdruppels je ogen bevochtigen en gezond houden.

Specificaties
Producent :AMO
Vloeistoftype :Oogdruppels
Conserveermiddel :Ja
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating1 reviewsBeoordeling plaatsen
5

Heb deze een paar keer nu al besteld de afgelopen jaren, wil niet meer zonder!

 
Aan het laden...
<