Lens Plus Ocupure 360ml

5 5rating (2 beoordelingen)
  • Lens Plus Ocupure
€ 9 ,50
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Aantal:
9,50 Inc. BTW
8,8/10 op Trustpilot
GRATIS LEVERING BIJ JOUW OPTICIEN
Info-lijn: 085-4874300
Omschrijving

Lens Plus Ocupure (360 ml) is een zoutoplossing van Johnson & Johnson die de contactlenzen goed spoelt. Deze salineoplossing is perfect om te gebruiken na desinfectie van de contactlenzen. Zo kan je makkelijk alle vuiltjes van de lens afspoelen.

Lens Plus Ocupure (360 ml)

Lens Plus Ocupure is een zoutoplossing van bekende lensfabrikant Johnson & Johnson. Met de vloeistof kan je makkelijk je contactlenzen afspoelen na desinfectie, waardoor ze klaar zijn voor gebruik. Het is een steriele oplossing die wordt bewaard met OcuPure®. Dit zorgt ervoor dat bij contact met licht het conserveermiddel afbreekt in natuurlijke componenten van het traanvocht, waardoor het niet geconserveerd op het oog terecht komt.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

  • Met deze steriele zoutoplossing kan je je lenzen makkelijk afspoelen zodat ze klaar zijn voor gebruik. Je spoelt zo alle overgebleven vuiltjes van de lens.
  • De OcuPure® zorgt ervoor dat bij contact met licht het conserveermiddel afbreekt in natuurlijke componenten van het traanvocht. Zo komt er geen conserveermiddel in je ogen terecht.

Lens Plus Ocupure (360 ml) bestellen bij LensOnline

LensOnline is een van de grootste online aanbieders van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. We bieden 100% originele merklenzen van bekende fabrikanten aan. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 contactlensspecialisten verspreid over Europa kunnen wij de beste persoonlijke service aanbieden. Profiteer direct van het gemak van online contactlenzen bestellen met de expertise van een contactlensspecialist bij jou in de buurt.

Specificaties
Producent :Johnson & Johnson
Vloeistoftype :Saline/zoutoplossing
Vloeistof voor :Zachte lenzen
Beoordelingen
Beoordelingen:5rating2 reviewsBeoordeling plaatsen
4

Op aanraden van mijn opticien dit product gaan gebruiken. Alleen hier besteld, omdat dat stukken goedkoper is hihi

5

Gebruik sinds kort deze vloeistof van Abbott. Verschil tussen dag en nacht! Kan mijn lenzen nu veel prettiger en langer dragen zonder dat ik last krijg van geirriteerde ogen

 
Aan het laden...