OPTI-FREE

OPTI-FREE

Opti-Free contactlensvloeistoffen van Alcon zijn zeer geschikt voor lensdragers die snel last hebben van gevoelige en droge ogen. De vloeistoffen voor zachte lenzen zijn speciaal ontwikkeld met een unieke reinigingsformule om vocht op het oog vast te houden. Alcon maakt gebruik van hoogwaardige materialen voor de multi-purpose vloeistoffen.

Opti-Free biedt schonere lenzen, gezondere en frisse ogen en draagcomfort. De lenzenvloeistoffen verzorgen, reinigen en desinfecteren de lenzen voor een een comfortabel gevoel vanaf het inzetten van de lenzen tot het moment waarop je ze weer uitdoet. Dit komt door de voortdurende bevochtiging en verwijdering van eiwitaanslag op de lens. Hierdoor ben je verzekerd van een 16-uur durende bevochtiging. Opti-Free producten zijn een van de best verkochte vloeistoffen. Het assortiment bestaat uit Opti-Free PureMoist en Opti-Free Express.

Opti-Free lenzenvloeistof online bestellen

LensOnline is een van de grootste online webshops van contactlenzen en lenzenvloeistof van Europa. Wij bieden 100% originele lenzen van bekende fabrikanten aan. Online lenzen kopen is heel gemakkelijk bij Lensonline.

Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 120 opticiens verspreid over Nederland en België kunnen wij de beste service aanbieden. Voordat je overstapt op een ander merk contactlenzen of lenzenvloeistof is het raadzaam je ogen te laten controleren bij een opticien bij jou in de buurt. Dit kan heel gemakkelijk en vertrouwd bij een van onze partners. Bestel gemakkelijk je lenzen online bij LensOnline en profiteer direct van de service die je gewend bent van de opticien.

Aan het laden...